|
kızdırma bujisi işareti yanmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 Saat 22:43 |
407 1.6 hdi aracın ilk çalıştırmada gösterge panelinde kızdırma bujisi işareti yanmıyor akşam üstü dikkatimi çekti dedim hava soğuk değil diye yanmamıştır dedim az önce denedim dışarısı -4 derece ayaz var fakat gene yanmadı hiç daha önce kontağı açtığımda havanın durumuna göre panelde uzun süre yada kısa süre yanıp sönerdi. Aracı çalışmasında her hangi bir sıkıntı yok tek marşta alıyor. sorun ne olabilir ki acaba ?
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normalde mazotun ısınmaya ihtiyacı olduğu zaman yanar ama -4 derecede de yanması lazım, eski aracım da 2 derecenin altına düşünce yanmaya başlıyordu.
|
|
EYESMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normalde kaç derecede yanması lazım? Benim 2009 model 308 de de yandığını hiç görmedim. Kaldıki -3 dereceleri çok rahat görüyoruz sabah?
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Valla 206ninda yanmiyor hatta öyle bir ışık var mi bilmiyorum bile ilk kontagi aacinca depo airbag lambasi filan hepsi sonene kadar bekleyip çalıştırıyom ben
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de bunca yıldır ne yaz ne kış öyle bir ışığın yandığını hiç görmedim, nasıl bir şeye benzer onu da bilmiyorum
|
|
HLTYLMZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, bende 5 yıldır 407 1.6 HDI Ex. kullanıyorum o ışığın 1 kere yandığını gördüm -17 derecede. Fakat sürekli kullandığım şirket aracı Fiat Fiorino var 1.3 Mjet +5 derece de bile 1-2 saniye yanıyor.
|
|
407 1.6 HDİ Ex.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |