![]() |
|
Peugeot 206 Hava Filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 Saat 14:23 |
Uzun bir kayboluşun ardından tekrardan merhaba arkadaşlar. 1.06 8v motoru olan 206 marka aracıma iyi bir Performans filtre kiti düşünüyorum... 300 civarı da gözden çıkardım ama o parayı verince verdiğime değecek, aracım ile %100 uyumlu olacak. düşündüğüm modeller
(1.4 için olduğunu biliyorum ilandakinin) Şimdi usta ellerden yorumları alalım :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merak++
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende merakla bekliyorum çünkü genelde 1.4 ve 1.6 16v için bu ürünler 1.6 8v de uyum göstermeyecekse 40-50 liralık filtrelerden bir farkı olmaz....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Düşünürsen bende, kutusuyla, kullanım kılavuzuyla çok az kullanılmış K&N kutu içi filtre var 206 uyumlu. Uygun fiyata verebilirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
fiyat öğrenebilir miyim hemen ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
özel mesaj gönderdim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
yorumları bekliyorum arkadaşlar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
arkadaşlar peugeot türkiyeye ve simota nın resmi sitesinden mail attım.. oradan gelen sonucu sizlerle paylaşırım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Peugeot türkiyenin resmi web sitesinden gelen cevap:
"Basvurunuz tarafimiza ulasmistir. Yedek parça satışımız yetkili servislerimiz aracılığıyla yapılmaktadır. Bu sebeple, yedek parça fiyatları ve temini için, yetkili bir servisimizle baglantiya geçmenizi öneriyoruz. Yetkili servis bilgilerine ulasabilmek için internet sitemizdeki “Bayi Agi” bölümünü ziyaret etmeniz yeterli olacaktir:http://www.peugeot.com.tr/ Bilgilerinize sunar, en iyi dileklerimizin kabulünü rica ederiz. Saygilarimizla, Peugeot Müsteri Iliskileri " sadece gülüyorum ne diyeyim...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
buna cevap yazılabiliyor mu? forum adına bir şeyler karalayalım adamlar 1 kişi olunca belki kaale almaz ama forum deyince belki dikkate alırlar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
mail olarak yazıldı bana... pek birşey yapılacağını zannetmiyorum. Laf olsun diye yazılmış bir yazı işte :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Benim belagatim çok kötüdür ama:
"Yazdıklarımı hiç okumadınız herhalde, sizden parça temin etmek istemiyorum size bir şeyler danışmaya çalışıyorum fakat otomatik mesajla geri dönüyorsunuz. PT forumda tarafınızdan cevap bekleyen onlarca kişi var şu an. Bu kadar insanı hayal kırıklığına uğratmak istemezsiniz diye düşünüyorum selamlar..." gibi bir şey yazıp göndermelisin bence. arkandayık
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
çok teşekkür ederim.. eskiden bir laf vardı "eşşek hoşaftan ne anlar?" sonradan değiştirdiler "EŞŞEK HOŞ LAFTAN NE ANLAR" olarak..
Her neyse lafın ne olduğunun önemi yok sonuç olarak hepsinde de onlara yazdığımıza deymez :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bende hava filtresini değiştirmeyi düşünüyorum acaba KN kutu içi filtre mi daha iyi olur yoksa bu araca özel kit halinde olanlar mı?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
ben vazgeçmek üzereyim. tam uyumlu bir model henüz bulamadım :/
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
konuyu pek fazla takip eden yok fakat ben yine de ileride birilerinin işine yarayacağını düşünerekten yazıyorum. en son linkdeki Carbon charger sistemli simota filtreyi aldım.. ürün elime ulaşmadı henüz. elime ulaştıktan sonra detaylı incelememi yapıp da bilgilendirme sağlayacağım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Seninde hayırlı olsun sağol. Performans amaçlı yaptım siside sökmüştüm ama geri taktım sisi. Aracın org egzozda 60 lık boru var ses akustik geliyo filtre egzoz karışımı :)
Düzenleyen tigerland - 26 Kasım 2013 Saat 18:40 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
araç RC sanırım... fazlasına hiç gerek yok aslında onun sesi de yeterli de :) kim istemez daha iyi ses :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |