![]() |
|
acil muhabbetleri :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 Saat 07:18 |
daha doğmamış anasının yedi aylık olduğu çocuğu, çocuk acile getirip muyane ettirmek isteyenler,
sabahın 4:30'unda acile getirip bu çocuk sebze yemiyo diyen, sabın 5:30'unda buçocuğun g.tü kaşınıyor acil müdehale edilmesi lazım diyen, arkadaşımın üstkat komşusu ile geçen şahit olduğum bir dialog" abi neyi var? neoldu? sorma çocuğun saçları dökülüyor. abi allanı seviyosan bi s...tir git yaa:) " buçocuk sürekli ayaklarını salıyor diyen,, neyiniz var byfendi? - basurum. - onun için randevu alıp polikliniğe gidiceksiiz? - neyani s.çmayakmı diyen hastaarımız :) aklıma geldikçe yazarım :) Düzenleyen Serkan - 16 Kasım 2013 Saat 08:31 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zor bi nöbet geçirmişsin belli
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
meslek nedir? hangi hastane?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O uyuyordur şimdi ben cevap vereyim, Kanuni Sultan Süleyman hastanesi, acilde tıbbi sekreter.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
meslektasmısız
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Allah yardımcınız olsun
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
:)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeşim bende askerliğim revir' de yaptım iyi bilirim:D lançıydım ben. Teskere almaya 1 ay kala revire hasta asker geliyordu,
neyin var diyordum , başım ağrıyo diyordu, diyodum farzet ağrımıyo hadı go :D Düzenleyen dogan106 - 16 Kasım 2013 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
bunlar daha bişey değiş ben size facede arkadaşların başlarına gelenlerinde yazılı olduğu sayfayı paylaşam yarın birde onlara bakın gülmek bedava karnınız ağrımazsa gülmekden çay ısmarlıycam :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
az önce olan bi olayı aynen aktarıyorum 3
"biz öğlen gelmiştik ama çocuk halaa düzelmedi aynı R- neyi var -kusması var tamam dr.un yanına geç. DR-neyi var? kusması var DR-nezaman muayne oldu? hocam öğlen muayne oldu burda bişey yapılmadı dr. reçete yazdı iğne ile hap verdi eve gittik. DR- bakıyım yazığı iğneyle haplara. almadıkki. ne bilem dr. bişi demedi. .................... baya bi süre dr. konuşamadı :) |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
abi işiniz cidden zor allah yardımcınız olsun kolaylık versin,ayrıca muhabbetlere yıkıldım :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
az önce bi kadın geldi dediklerini aynen aktarıyorum
yıllardır özellikle kış aylarında artan bi yarası var :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |