![]() |
|
Rolanti Motoru Temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tokyo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2013 Saat 11:01 |
Merhaba,
Aracım 2005 307 SW. Tüp'te rolanti düşüklü ile stop etme problemi vardı. LPG servisine götürdüm rolanti motorunu söktür temizlet geçer dedi. Motor sıcakken yapıyordu. Ben söküp temizlemek istiyorum ancak rolanti motoru motorda tam nerede. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
|
|
2005 Peugeot 307 SW
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım 206,bendede aynı srun vardı.stop etme ve kendi kendine gaz verme sorunu.tamirciye götrdüm değişecek dedi rölanti valfi.değiştirin dedik değiştirdi uyum sağlamadı.sonra tekrar eskiyi takıp evin yolunu tuttuk.kendim açtım ve balata spreyi ile iyice icine icine spreyi sıktım.içinden resmen yağ tabakası aktı.valfi yerine taktım ve sonuç süper.hiçbir şekilde suan sorun yok...
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
tokyo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Ben bulamadım motorda işte, bulsam değiştirecem.
|
|
2005 Peugeot 307 SW
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
boğaz kelebeğinin arkasındadır büüyük bi ihtimal:)
|
|
|
|
![]() |
|
temizledim dediniz, nasıl yaptınız peki...
|
|
2005 Peugeot 307 SW
|
|
![]() |
|
çıkardım komple rölanti valfini.uzun cubuğu var arasından sıktım balata spreyini.aşağı doğru akıp gitmesini sağlayın içindeki pisliklerin.
|
|
|
|
![]() |
|
Ben ustaya götürdüm, bujilere bir baktı hepsi gevşek, bir önceki eşşek sıkmamış demekki, bujileri değiştirdim sorunda ortadan kalktı çok şükür. Bu sorunu yaşayanlar önce bujilere baktırın derim.
|
|
2005 Peugeot 307 SW
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
mrb arkadaşlar, benim 206 da gaz veriyo sürekli, boğaz kelebeğini değiştirdim düzeldi 1 ay sonra yine aynı, usta rolanti motorunu temizlemişti, ne yapmak lazım sizce?
|
|
![]() |
|
Benimki stop ediyordu, gaz veriyorsa rolanti motoru olabilir. sizde iyi bir ustaya gösterin bence.
|
|
2005 Peugeot 307 SW
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |