![]() |
|
Aracı kilitlerken bagaj kilinden gaajjj diye ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 22:45 |
Uzun zamandır aracı kitlerken bagaj kilidi mekanizmasından gajjjj diye tuhaf ses geliyordu. Bir tutukluk yapar gibi bir ses. Bugün bagaj kapağındaki kilide ulaşmak için söktüm. Otomatik kilitlemeyi sağlayan mekanizmayı çıkarttım. Kibrit kutusuna benzer birşey. İçi açılmıyor bende piston gibi gidip gelen çubuğun arasından yağlamaya çalıştım. Tekrar taktım ancak yine aynı ses gelmeye devam ediyor. Bu sesi nasıl kaldırabilirim? Akü ile alakalı olabilir mi? Yetersiz akım geliyorsa mesela? Ancak normal kapılarda da aynı mekanizma kullanılıyorsa yan kapılarda bu sesi yapmıyor? Sorun nedir? Nasıl çözerim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |