![]() |
|
Rica etsem söylermisiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 22:16 |
Arkadaşlar herkeze iyi aksamlar saygılar ... Arkadaşlar ben araba almayı dusunuyorum ilanda bu arabyı buldum arabayı adam son 17.500 bıraktı arabanın km orjinal hiç tüp gormemıs yürürü iyi dedi siz olsanız napardınız bi yorumlarınızı rica etsem yazarmısın sizin kararınız benim için çok önemli saygılar ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yollarin-hakimiyim-senin-tek-rakibinim-61-tc-206-farki-hisset-136817920/detay |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aracın komple boyanmış olduğunu düşünüyorum eğer yanılıyorsam da boyasız da olsa fiyat birazdaha düşürtülmeli ayrıca ciddi alıcı olmaya karar verdğinde sunroof ayaklarını kontrol et çatlama esneme felan var mı eğer sunroof ayakları motoru sorun çıkartırsa sadece ayaklarının değişmesi 350 tl bilgin olsun
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Çok saol hocam teşekkür ederim yardımın için biraz daha fiyat düşşe çok makul olcak ama düşmuyor bende ınadına almıyorum :) |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
çok daha makul 206 lar var modifiyeye fazla takılma bence temiz düzgün bişey al kendi zevkine göre modifiyeni yaparsın zamanla unutmaki modifiyeli araba almak başkasının zevklerini kabullenmek demek oluyor birazda
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ya bu millet arabasını ne sanıyor? :) 13 yasında bir araba, kilometre yüksek. Bu gibi adamları aramamak lazım. 10 yıl beklese bu arabayı 15 binden fazlaya satamaz. Tabi istisna bir tip cıkar o ayrı. :)
|
|
![]() |
|
aynen ben sattım 1 yıl olmadı daha 14500 e aracım full ve sadece 2 parça lokal boyaydı (oda keyfi) 116000 de yağmur sensörlü elktrikli yan ayna klima 2 air bag 2000 model sunroof çelik jant canlar avrupa çizilmez kırılmaz cam filmli şeytan kırmızı tamamen sinir bozucu derecede bakımlı bir araçtı
|
|
|
![]() |
|
Doğr söylüyorsunda hocam bende öyle sevmiyorum gidip yaptırmayi filan hani olmuşken aldıgımda olsun hiç uğraşmıyım diyorum zaten boş bi araba alsam bende böyle yaptırım ama hayırlısı ya :) |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
Aynen öyle hocam ya bu adamlar satmamak ıcın zevkine koyuyor sanırım arabalarını bu kadarda fiyat olmaz ama abartıyorlar ciddiden ... |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
Vallahi hocam arabanı merak ettim şimdi öyle bi saydınki fotoğrafı filan yokmu :) |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
o değilde 307 tek kapılara baksanız bence daha mantıklı. o paralara 307 ler var çünkü
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Fiyat bencede şişirilmiş 16 Bın kafidir bu araç için alt tarafı 2000 model 206 XS Hınt kumaşı değil,bence arkadaşların dediği gibi acele etmeyin derim araştırın bıraz daha temizi ve uygunu çıkar elbet . Ancak şöylede bişey var araçta değişen yoksa boya yoksa ve lpg görmemiş buda motoru daha sağlıklı anlamına gelıyor tabı baktırmak gerek km de orjınalse normal bır km de araç çok değil jantları lastıklerı bın Küsür stopları farları , tesısatta varmış 2 Bın harıcı ekstra verıyor ve sunrof var abs var adamda haksız sayılmaz artık piyasada rabet gören modeller malesef yaşı ne olursa olsun yuksek fıyat çekılıyor çunku bu modeller rabet görüyor illaki satılcak piyasası var aracın piyasası olmasa bak satabılıyormu bu fiyattan satamaz tabıkıde .Ayrıca yaşa göre değerlendırmeyı yanlış buluyorum değerlendırme şu şekılde yapılmalı araç verılen bu parayı hakedıyormu ? özellıklerı neler ?ilerde zarar ettirirmi ? bu paralara daha kalıtelı bır araç satın alınabılırmı ? bu şekılde değerlendırme yapılmalı.Adamda şimdi 98 porsche boxster var araç ''16'' yaşında 60 Bın istiyor neyapsın şımdı bu adam 60 Bın ıstemesınmı aracına tabıkıde ıstıcek çunku araçta motor var markanın adı var özellık var kalıte var herşey var ve sonuç olarak yaşın bır onemı kalmıyor bu durumda önemli olan verılen parayı aracın haketmesidir bence yaş değil.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Hocam cok güzel konuşmuşun teşekkür ederim haklısın valla kararsız kaldım arıştırmayada devam ediyorum. |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
ben anlamıyorum ya bu araç satış olayını modifiye bu kadar fiyatı etkiliyorsa başkada bişe söylemiyorum biz 2005 model aracı 25 bine satamıyoruz bi sürü saçma sapan teklif veriyorlar 2000 model araca 18000 istiyolar milletin malı ne kıymetliymiş valla. iyi benim arabada 50 bin oldu sırf cam tavan vardiye. :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Valla hocam o teklifler kime gelmiyor ki inanırmısınız başımızdan geçen bir olaydan bahsedıcem yakın bir tanıdığımın şımdı aracı görmeye geliyor adam aracın fiyatı 15.500 bakıyor beğeniyor falan pazarlık yapılıyor 15.250 den aşağı düşmüyor fiyat alıcı tamam diyor yanında gelen adamla aracı bır guzel kurcalıyorlar falan sonra diyor yanlız ustaya götürcez biz aracı tamam onada tamam ustaya gidiliyor işte adam orasını burasını kurcalıyor böyle elınde A4 Geliyor diyor bu araçta 2000 TL masraf var araç sahibi şokta tabı nedıyosun sen falan adam dıyor işte salıncaklar ön takım vs vs bır ton kusur yazmış alıcıda dıyor ki 13.250 vereyım anlaşalım bak senın araçta şu kadar masraf varmış dıye tabı tartışılarak çıkılıyor mekandan bızım elemanda ön takımı daha 3 gun önce satıcak dıye sıfırlamış ama gelen adama bahsetmemiş ustada ön takım yapılcak diye kağıda not duşmuş sonradan anlaşılıyor ki adam ustayla anlaşmış hesapta para duşurcekler adamda galerici çıktı zaten daha sonradan böyle bır olayı başka yerdede duydum neler oluyor yanı şaka gibi insanlar nelere tenezzul eder olmuş :) Şimdi modifiye hakkındada biraz uzun olucak ama yazmadan edemıcem yıne başka bir arkadaşımın aracında modıfıye adına 4000 Bın TL masraf yaptık bunlar uçuk şeyler değil sade ve orjınal parçalardan oluşan modıfıyeler jant egzos fılm cam park sensoru multımedıa vs vs bırçok şey daha aracın pıyasa değeri normalde 15 Bın bu yenılıkler yapıldıktan sonra askerlık sebebıyle fazla eskıtemeden aracı satışa çıkarmak zorunda kaldı ve yaptığı masrafın bir kısmını haklı olarak fıyata ekledı 17 Bın TL ye ılan açtı tabı alıcak olan kışının zevkıne hıtap edıyorsa bu değişim adam 2 Bın TL kar edıcek hızlı satış gerçekleşmemesi sonucu arkadaş yaptığı herşeyı araçtan sokerek parça sattı ve aracı pıyasa değerıne verdı ve ınanırmısınız yapılı satıcağı fıyattan daha fazla bır rakkam geçtı elıne bu yuzden modıfıye bılgı çevre emek para ve zaman ısteyen bişey bazen kuçucuk bır detay bıle o araca baktığınızda farklı bıseyler gosterebılıyor bu nedenle bu tarz satılan araçlarda alıcının zevkıne hıtap edıyorsa daha sonradan yaptırıp daha fazla para ödemek yerıne bu şekılde alması daha mantıklı gözüküyor üsttede dediğim gibi araç zevkıne hıtap edıyorsa verdığın paraya değicek bir araçsa gerisi boş.Ben bu tarz ılanları eleştırmıyorum adam sonuçta bıseyler yapmış ve neden zarar etsın ki para harcamış sonuçta .Son olarak açıkçası ben ılandakı araçtan fazla hoşlanmadım bu yazdıklarım genel şeyler ılandakı araç ıçın konusmuyorum galba çok uzattım kusura bakmayın goruşlerımı belırtmek ıstedım uzunda olsa :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
zevk ve renk meselesi yani...
hayırlısı olsun :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam aracın maşallaı var güzel duruyor fakat arkadaşlar haklılar; 13 yaşında bir araç km.normal değerlerde fakat hem xs hemde boyalı bunun cazip kalır bir tarafı yok! fiyatı çok yüksek üstündeki rc jantlarla lastikler için 1000 tl, ses sistemi içinde çıkma kafa ekranla birlikde 1250 desen 2250 lira yapar o araç için 15000 orjinal haline kalıyor ki buda çok fazla aramana değmez....
şehir dışına çıkma imkanın varsa gözat.. sanrufsuz düşünürsen |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
mkaan61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() |
|
Teşekkürler hocam ilgilencem. |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
birdaha söylüyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Ya araba 2000 model usta o fiyat ne öyle
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |