![]() |
|
2005 model 206 xt otomatik vites düşerken sarsıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volcahn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 17:20 |
merhaba benim 2005 model 206 xt 79000 km otomatik vites aracım var
benim sorunum araç yolda ilerlerken ayağımı gazdan çektiğimde
sert bir şekilde sirkeliyor vites düşürürken bil hassa çok hissettiriyor
yükselirken bir sorun yok birde sokak arasında veya düşük hızlarda
ayağımı gazdan çeksem dahi araç hızlanıyor frene basınca yavaşlıyor ve
birde normale dönüyor bununla ilgili bir fikri olan veya daha önce
başına gelen arkadaşlar yardımcı olabilirse şimdiden çook teşekkür
ederim..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı calıstırırken ve kapatırken de aynı sarsıntı oluyor mu?
|
|
![]() |
|
volcahn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
yok hayır olmuyor sadece seyir halinde ilerlerken ayağımı gazdan çektiğimde sert bir şekilde öne kapaklanıyor tekrar gaza basınca yumuşakta bazsam sarsıntılı devam ediyor birde normal yavaş akan trafikte gazdan çekinde normalda yavaşlaması lazım aynı hızda devam ediyor frene biraz sert basmak lazım yavaşlamak için
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yavaslama konusu psikolojik olabilir ya da ayagınızı cektiginizde arac viteste degil ise daha yavas bir sekilde yavaslar. Sarsıntıların motor kulaklarından olabilecegini düsünüyorum.
|
|
![]() |
|
bu arada sorunu çözdük rolenti motoru veya rolanti kelebeği neyse değişti çıkma sağlam birşey bulduk 250.00 tl değişti herşey dahil canavar gibi oldu rolentideki dalgalanma ve vites geçerken sarsıntı olayı bitti emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim umarım faydalı olur bu bilgi.
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
sorununuzun çözülmüş olmasına sevindim, ayrıca sonucu belirttiğiniz için teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |