![]() |
|
Boğaz Kelebeğini Söküp Taktıktan Sonra? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 00:25 |
|
Bugün sanayide usta aracımın bogaz kelebeğini çıkarıp balata sprey sıkarak temizleyip tekrar taktı. İnternette gezinirken karşılaştım bogaz kelebeğini çıkarıp taktıktan sonra bilgisayar üzerinden ayar yapılması gerekiyormuş . Bu doğru mu? İnternette okuduklarımdan sonra pişman oldum keşke yapmasına engel olsaydım. Sizce problem yaratırmı? Rolanti ayarı mı yaptırmam gerekiyor sökülüp takıldığı için?
|
||
''Life is better without fear ''
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence öyle bir şey yok. Fakat araçtan araca değişiyor olabilir de. Siz önce aracınızın modelini bir yazın, bir ustası çıkar elbet
|
||
![]() |
||
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gaz pedalı elektronikse adaptasyon gerekiyo telli ise birsey yapmana gerek yok ilk temizlendiğinde rolanti fırlar akü kutup basını sokum takılınca duzelıyo
|
||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
||
![]() |
||
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
|
Araç 2006 model, 206 1.4 benzinli. Tellimidir, elektronikmidir?
Düzenleyen By_Akademisyen - 10 Kasım 2013 Saat 01:32 |
||
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
ben iki defa temizlettim bi şey yapmana gerek yok. Bi farklılık sıkıntı var mı aracında?
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
|
Bugün yaptırdıktan sonra saniyeden eve geldim 15-20 dk yolda bir terslik olmadı ilerde sorun yaratmaz inşallah.
|
||
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
1. Rahat olun sizin arabanızda büyük ihtimalle öyle bir şey yok.
2. Sanırım bu işlerden fazla anlamıyorsunuz ve her söylenilene inanıyorsunuz, asla küçümsemiyorum, sadece ustalara çok inanmayın. Eğer her ustanın dediğini yapacak olsaydık çoğumuz masraflardan dolayı arabalarımıza doğru düzgün binemeyebilirdik bile. 3. Aracınızı arada bir anlayan birilerine sürdürün ve problemi olup olmadığını öyle anlayın. 4. Birisi benim şu vites kolundan gelen zırıltıyı nasıl keseceğimizi anlatsın yahu:)
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
araya kaynak olmuş ![]() zırıltıdan kastın nedir titreme mi? |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
aaa boğaz kelebeğini niye çıkardıki, kelebeğin üstündeki hava filtresinin bağlantısını çıkarması yeterdi, bir sorun olmadıysa olmaz ama bir daha o balata spreyini sıktırmayın, o kötü snuçlar doğurabilir...
Düzenleyen Aziz - 10 Kasım 2013 Saat 13:45 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
kaynattık da bakalım paramız olursa çözeceğiz inşallah :) titreşim artınca ses geliyor fakat rahatsız edici bir şey değil.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Aracın gaz kelebeği elektroniktir. Konumu vardır bozulduysa rolanti dengeszi çalışır. Bilgisayara bağlanır araç 30 derece altına düşünce konum tekrar ayarlanır. Bilginize arkadaşlar
Düzenleyen tigerland - 12 Kasım 2013 Saat 15:04 |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |