![]() |
|
206 Bu jantın ismi nedir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 23:34 |
|||
Merhaba arkadaşlar artık aracım ıçın cıddı cıddı çelık jant dusunmeye başladım ve buyuk araştırmalardan sonra konforunu çok sevdığım ıçın kesınlıkle buyutmek ıstemıyorum ve lastıklerım yenı artı masraf ıstemıyorum o yuzden ''Boheme ve şu model var aklımda bohemeden vazgeçtim ıkıncı altarnatıfı ıstıyorum yanlız satan yok adını bılen yok model sadece bazı sedanlarda kullanılmış varmı arkadaşlar şu jantın adını bılen veya nerden bulabılırım önerısı olan modelın adını öğrenebılsem ışım daha kolay olucak en azından çıkmacılarda bulurum belki ...
![]() |
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Çok teşekkurler gerçekten işime yaradı zor bulunan bır model galıba bu pek popüler değil umarım bulurum bu ısımle ... |
||||
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
fabrikasyon jantları bulmak çok zor. Ya paraya kıyıp servisten isteyeceksiniz gelecek ya da ikinci el araçtan çıkan bulacaksınız o da ne kadar şanssa :D
207lerin jantlarıda fena değil buna çok benziyor.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Aynen öyle bakalım gezıcem hafta sonu çıkmacılarda bunlarda güzelmiş ama dedığım gibi lastiklerim yeni bakalım bulabılırsem işime gelicek biraz küçük duruyorlar ancak benı ve aracımı ıdare eder bulabılırsem çok sevınırım çokta kötü durmuyor hoşuma gıttı .Bohemelerden çok var 300 - 350 TL arası satanlar var ama onlar pek sarmadı paraya kıyma fıkrıde cazip gelmıyor bır yandan :D kısmet bakalım şımdılık ısmını buldum gerısıde gelır ınşallah :)
|
||||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |