![]() |
|
'04 Opel Corsa Pioneer değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 19:46 |
|||
Merhaba dostlar,
Babamın kullandığı 2004 model opel corsa araca ufaktan dokunmaya başladım. İlk olarak Vibe Optisound 8 Aktif bass koydum arka koltuğa. Kablolar baya yordu saolsun. Şimdi ise önceden almış olduğumuz Pioneer DEH-X6550BT teybi double din kutuya yerleştirip, ingiltereden gelen kumanda apartı ile montajladım akşam babam gelince hemen takacağım parçaları. Keyifli seyirler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aktif basi merak ettim redim yokmu.
|
||||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
Sonuçları video ile bekliyorum seat'a bu modelin bir kaç model düşügünü takmıştım gayet iyi performans vermişti tesisatlı günleri hatırladım şimdi hüzünlendim :)
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Üstad baba arabası bu yapma ya bass falan. Gerci genc kalan babalardansa bilemem :)
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Vibe Optisound 8 aldım adana da bir arkadaştan. Aktif bass 900w peak 300w rms veriyor. 20cm bass ı var. Koltuk altı diye gçeiyor ama koltuk altına sığmadı. Mecbur koltuk arkası yaptım.
SAğlam bir tesisat geçirdim ilerde amfi bağlamak gerekirse diye. Amfi hem RCA hem de high end hoparlör çıkışı ile çalışabiliyor. Ben orjinal teyp olmadığı için arka hoparlörlerde hat alıp bağlamıştım şimdi RCA çekeceğim. Teyp bluettothlu. ZAten teybi alma amacımız bluetooth. Baya iş görüyor. 6550 çok sağlam bir model değil ama işimizi görecek cinsten. Aurisi alında benim 206yı 2-3 ay babam kullandı. Müzik sistemine alıştı baya şimdi corsaya geçince de ona da bişiler yapalım deid aktif bassla başladık teyple devam ediyoruz bakalım :D |
||||
![]() |
||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|||
Alim cd çalarla ilgili bana detaylı bilgi yazarmısın facebook veya özelden çok arada kaldığım bir model.
|
||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||
![]() |
||||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hayırlı olsun.keşke Ankara'ya yakın olsaydım.kendi arabam için de yardım talep ederdim..:(
|
||||
![]() |
||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|||
ali kardeşim bu işlerden anlıyorsan sana bişey sorayım. benim arka hoparlorlerden son sesde bile çok çok az ses geliyor.teypten ön arka ayarı yaptım olmadı.sırf arkaya veriyorum sesi.son ses açıyorum.çok az ses geliyor. arkada pioneer 6985 ovaller var. sorun hoparlorde mi teypte mi anlamadım. önlerde sıkıntı yok. yardımcı olursan sevinirim.
ayrıca teyp güzelmiş.bt var galiba.mikrofonu üzerinde mi bunun
|
||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||||
![]() |
||||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|||
Direksiyondan kumanda edilemiyor normalde ama siz kumanda falan demişsiniz ali kardeşim. Mümkün mü bu yanlış mı anladım yoksa?
|
||||
![]() |
||||
|||
Montajı bitirdim. Yaklaşık 75dk sürdü.
-Eski teybi söktüm (ayakları bozulmuş sırf 30dk buna uğraştım) -Yeni çerçeveyi taktım -teybin soketleirni taktım -Teypten basa RCA çektim -Mikrofonu camın üst köşesine çektim -Teybi taktım -ses ayarlarını ve bluetooth denemesini yaptım Harkulade oldu. Kumanda kolu çalışıyor. Teyp şahane bluetooth ayrı bir güzel tavsiye ederim. Vİdeo çekemedim hem karanlık hem tek başıma uğraşamadım maalesef ama performans videosu çekerim muhakkak.
Abi yazıcam bişiler de ben de çok kullanmadım mixtrax-bluetooth-2RCA var ve en uzuc model diye aldım. Senin kriterleirn ney ?
Seve seve yardımcı olurdum :D
Her ikisi de mi aynı ? SAğ-sol ? Teybin çıkışlarını ön-arka değiştirdiniz mi ? Teyp ney ?
Normalde direksiyon kumandası iptal oluyor bu tüm araçlar için geçerli. Şimdi artık çalışması için modül geliştiriyorlar. Ben 2 sene önce kendi aracım olan 206+ içinde almıştım şimdi corsa için de aldım. Aracın soketi ile teyp arasında takılıyor ucu soketli. Bir demi köprü vazifesi görüyor. BU kablo demetinden 4 kablo bir kutuya gidiyor bu kutudan da bir kablo teybin WR(wiredremote) girişine bağlanıyor. Bu sayede kumanda kolu kesbiç olmadan çalışıyor. Hatta teybin anahtar ile uyumu da eskisi gibi devam ediyor. KOntaktan açılıp kapanıyor. |
||||
![]() |
||||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|||
sadece maşallah demek istiyorum bu kadar bilgi ve birikime..:)
|
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkür ederim. Bildiğimizden değil deli cesareti bizimki ![]() |
||||
![]() |
||||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|||
Benim arabamda kasetçalar var. Transmitterla da boş frekans kalmadığından kaliteli ses alamıyorum. Teyp almama sebebim de bu direksiyon kumandasının çalışmaması idi. Ben de gelecek ay bu teypten alayım madem çalışıyor. Yardımına ihtiyaç duyabilirim yalnız Ali kardeşim
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|||
keşke bende de olsa o cesaretten...:)
|
||||
![]() |
||||
|||
Kumanda kolunun marifeti teypte değil. Onun için aparat aldım yanlış anlaşılmasın. Teybi bluetooth özelliği için aldım. Yardımcı olurum tabiki
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|||
Yok yok yanlış anlamadım. Bu teyp benim arkadaşta da var. Bildiğim bi teyp.
Kumanda kolunun aparatının günahı nedir bu arada :) Ve bir de teybi kaça aldınız? 400 civarıydı sanırım arkadaş aldığında. Düzenleyen Can Oksuz - 07 Kasım 2013 Saat 00:28 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|||
1450UB için de uygun mu söylediğin aparat?
|
||||
![]() |
||||
|||
Ben kendi aracımda 9350sd kullanıyorum. O teyp daha profesyonel ama bununda bluetooth ve mixtrax gibi eğlenceli özelleikleir mevcut. Ben enpara kampanyası ile 260a maal ettim kargo dahil :D Yurt dışında ebay üzerinden paket halinde satın aldım: -Corsa C için double din çerçevesi -Eski teybi sökmek için ayaklar -Anteni takmak için çevirici -Stalk adaptör(işi yapan parça) -Pioneer uyumlu uç -kargo(ingiltereden) 100tl ye maal oldu. 260 teyp 100 kumanda+fasicia 10tl Iso soketi elimde RCA kablosu vardı o bedavaya geldi :D 370 e montaj dahil halletmiş oldum bir de benden ömür boyu garanti servis ve bakım ![]()
Pioneerin deh-mvh gibi tüm seirleirne uyar sadece arkasında wr(wiredremote) girişi olmasına dikkat edin. Kulaklık girişi şeklinde 3.5mm jack olur. |
||||
![]() |
||||
|||
Bu arada aynı modelin mixtrax denemesi var baya hoş bir olay parça geçişleri çok güzel oluyor.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|||
Baya güzel olmus güle güle kullanın.
Gelecek aybaşı gelsin bakalım. :) |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |