![]() |
|
ALLAH RIZASI İÇİN SORUNUMA CEVAP BULALIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erenakkuzulu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 19:57 |
Arkadaşlar şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Aracı 1 ay önce aldım galeriden 2002 model 1.6 tek kapı 307 190.000km de Araç 2.haftasında şu sorunu vermeye başladı... Sabahları aracı ilk çalıştırdığımda ve ara gazı verdiğimde 2000 deviri geçmiyor vitese takıp devam ettiğimde yine 2000 deviri geçmediği için maksimum 15-20 km hızla gidiyor. 10-15 dk bu şekilde hareket ettikten sonra motoru stop edip tekrar çalıştırdığımda araç normale dönüyor ve arıza lambası sönüyor...Göstermediğimiz usta kalmadı arabaya bizden başka herkes bindi...Gaz kelebeğinden dediler çıkması ile değiştirttik yine düzelmedi.Başka bir usta katalitik konvertörden dedi kat iptali yapıldı düzelmedi.Ozaman oksijen sensöründen dedi onunda fişlerini söktürdük yine düzelmedi...Şimdi bikaç usta benzin pompasından yada ısı müşüründen olabilir diyor.Ama bizim bunları denemeye gücümüz kalmadı vaktimizde yok...Daha önce başına bu sorun gelen duyan varmı? Ayrıca araç lpg li ve sorunu sadece ve sadece sabahları yapıyor...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim arac bilgisayara baglandı mı? Baglandı ve sorunlar düzelmediyse neden ana servise gitmedin? Simdiye coktan gitmis olman lazımdı. Gecen de konu dikkatimi cekti fakat bilgim olmadıgı icin bir sey yazamadım.
|
|
![]() |
|
erenakkuzulu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muğladayız ve burdakin servisin pek iyi olmadığını duyduk o yüzden şimdiye kadar götürmedik ama yarın götürcez...
Bide özel peugeot servisindede bilgisayara bağladı adam servistekinden farklımı ? pek anlamıyorum b işlerden kusura bakma:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yok estagfurullah ne kusuru üstad. Bende bu konu hakkında bilgi sahibi degilim ama farklı oldugunu düsünmüyorum. Eger bilgisayara baglandı ve gösterilen sorunun üzerine gidildigi halde arac sıkıntı yaratıyorsa kesin servise gidilmeli. Ama göreceksin korkulacak bir sey cıkmayacak sonuc olarak aracta. Ama her türlü ana servise git sen. Kötü de dense.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benzinde de yapıyormu hocam ayını sıkıntıları?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
evet hocam yapıyo zaten benzinde çalışıyo hep benzinde yapıyo
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Muğlanın neresindensin kardeşim bende muğladayım düzgün usta ismi ve telefonu vereyim baktır istersen.Bende aracımı oraya götürüyorum gönül rahatlığıyla birde Turmak'a mı gitceksin ?
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O zaman lpg'de yapıyormu diye sorayım, lpg'de yapmıyorsa benzin pompası olma ihtimali güçlenir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
gaza geçtiğindede sorun devam ediyor. muğla merkezdeyim turmağa götürcem yüksel ustaya götürdüm sanayide pejocu
|
|
![]() |
|
O zaman benzin pompası olma ihtimalini unutun, ve benzin pompası diyen ustadan da uzak durun?
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Abow ozaman yolmuştur o seni :D Turmakla aynı parayı alıyorda :D
Benim söyliceğim usta dalaman da kardeş sana ters gelir bende Ortacadayım neyse yarın git bakalım servise de bizde bilgi ver kardeşim yapacağım birşey olursa pm de at gerekirse telefon da veririm.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hocam geçmiş olsun aracın 190000 de sen almadan önceki bakım geçmişini ne kadar biliyorsun aklıma bikaç bişey geliyor aslında ama yanıltıcı bilgi vermek istemiyorum bence en sağlam istanbul daki bi yetkili peugeot servisini ara servis bölümü ile görüşmek istiyorum diyerek ustayı bağlat o şekilde bilgi alabilirsin sorunlarını anlatarak belki çözüm bulmana bi fayda olur
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
yok ya o parça değiştirmedi o yüzden ona pek biş vermedik dalamandaki ustayı duyduk ama onun yapamadıklarını yüksel yapıyo falan diye anlattılar bize
|
|
![]() |
|
erman306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2013 Konum: İzmr Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Geçenlerde, arkadaşım var onda tipo var telefon açtı bana araba gitmiyo dedi gittim yanına araç 30 devri geçmiyo seninki gbi sorun vardı ama lpgde benzinde yapıyodu neyse sonra benzin aldık araca baya yüklendim 1.ci vitesle yokuşta falan sonra düzelir gibi oldu arkadaş ertesi gün tamirciye gitmiş bujiler değişti ve lpg ayarı yapıldı düzeldi araç sen bujileri değiştr umarım bujilernde sorun vardır inşallah
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
ısı müşürünü değiştir
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
antifirizide eksik etme
|
|
![]() |
|
aynı sorunu ysadım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Ustayı aradım şimdi 2 tane ısı müşürü var dedi biri hararetle ilgiliymiş hangisi değişcek
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Alternatör arızalı desem düz yolda rolantide zorla gider motor bütün arıza lambalarını yakar motor titreyerek çalışır boşta devir 2000 deviri geçiyormu geçiyorsa giderken de 10-15 km geçmiyorsa debriyaj plakası bitmiş olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Boştada geçmiyor giderkende geçmiyor sadece sorunu sabahları ilk çalıştırmada 15 dk kadar yapıyor daha sonra araç tamamen normale dönüyor.ankara muğla arası 650 km yolda hiçbi sıkıntı çıkarmadı. Sorunumuz sadece sabahları...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |