![]() |
|
Beyaz Meleği Satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 09:09 |
Arkadaşlar aracım dosta gidecek bir araçtır yürüyeninden torsiyonuna kadar özenle yapıldı ilanda detaylarıda var ben 17200 TL ye aldım ve 3000 TL civarında masraf yaptım hepsi ilan detayında mevcut, arabamın gidişinden yakıtına kadar her şeyinden memnunum ama bu aracı eşim kullanacaktı manuel kullanamıyor bende zaten 2006 golf var ben onuda kullanıyorum bu aracı ya satacağım ya takaslayacağım, piyasada aynı model ve km de daha düşük fiyatlı arabalar var ama ben arabamın garantisini veriyorum motorundan yürüyenine kadar muayyerdir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz,degisensiz-bir-cok-ekstrasiyla-orjinal-peugeot-206-142892810/detay/ |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı , satılmaz ise golfü eşime verir ben binerim o kadar masraf yaptım, ciddi alıcı olursa biraz pazarlık payı olur takasda olursa o fiyata gider kısmet, ama piyasada düzgün bir 206 dizel 18500-19500 TL aralığında ve hangisini alırsanız alın 1000-1500 masrafınız olacak 2. el araç nihayetinde ama benim arabamda 1 TL masrafınız olmayacak, bunu düşünüp ona göre karar vermek en doğrusu...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hayırlı satışlar. satılamazsa binersiniz tabi ki moralinizi bozmayın.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
1 - Sitemizi sadece alım satım sitesi gibi kullanıp tanışma topiği ( başlığı ) açmadan bile direk satış başlığı açan üyeler uyarılıp açtığı konular yöneticilerimiz tarafından silinecektir.
2 - Alış ve Satış trafiği Peugeot Türkiye Fun Club sorumluluğuna dahil değildir, her hangi bir sorunda Yöneticilerimiz ve Sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Alım satım işleri sadece ilgili kişileri bağlar ! 3 - Atılan mesajlar sonrasında konular geyik muhabbetine veya konuda haksızlık doğuracak hiçbir şekile dönüştürülmemelidir. Aksi takdirde yöneticilerimiz tarafından mesajlar silinip üyeler uyarılacaktır. 4 - Alım & Satım bölümümüz sadece 2.el eşya, araç içindir. Sıfır parça satışları sadece sponsor firmalar tarafından yapılabilir. Forum üyelerinin sıfır eşya-parça satış hakkı yoktur. Aksi takdirde ilgili konu başlıkları yöneticilerimiz tarafından silinecektir. 5 - Alım-Satım ilanlarında satışı yapılan ürünün satılımını engelleyecek sözler,içeriği veya fiyatı hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak yasaktır. Uyarılarımızı dikkat aldığınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |