![]() |
|
Hava filtre kutusunu sokmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 00:46 |
Aracim 1.4 akuyle on panel arasinda hava filtre kutusuna boruyla bagli olan bir kutu var o kutuyu govdeye baglayan sac ayagin civatasi kirildi.Buyuzden kutuyu bugun cikardim borusuyla birlikte bunun bir zarar olur mu arac acik filtre varmis gibi orta devirlerde ses cikariyor oraya bisey uydurucam ferrari kornasina ayak yapmisti elektrikci o filtrenin sac ayagina korna esneye esneye civatanin dibini yemis bende sikinca kirildi.Birde kornaya en uygun neresi var ikide birde orda su cekip kisiliyor...
|
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorum yapabilecek arkadaslardan yardim bekliyorum
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracinin markasini modelini belirtsen ve hatta kirilan yerin resmini gosterebilsen yardimci olabilirdim. Fabrikanin takmis oldugu bir parcayi cikarmak pek mantikli olmasa gerek.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |