![]() |
|
Bursa ya Pist istiyoruz Kampanyası 03/11/2013 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2013 Saat 10:54 |
iyi fikir ben katılımın yüksek olacağını düşünüyorum
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi haberim oldu, katılmak isterdim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Neden olmasın ama olursada yapıldıktan sonra giriş ucuz , en az 6-7 virajlı ve sürekli bakımlı olsun. Çokmu şey istiyorum
![]() |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Elinize sağlık güzel paylaşım,güzel organizasyon
![]() Ben serçeye bayıldım
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Şirkette olduğum için resimleri göremiyorum ama çok merak ediyorum kardeşim. Aslında İstanbul' a da lazım. İstanbul park giriş ücreti 1 saat için 60 euro demişlerdi (yanlış olabilir kulaktan duymadır.) Yani çok pahalı olduğunu biliyorum. Şöyle orta halli bi pist İzmir, İstanbul, Ankara, Antep , Adana Trabzon, Antalya gibi illerimize lazım diye düşünüyorum.
Düzenleyen dogan106 - 04 Kasım 2013 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
Simdi gördüm resimleri hepinizi tebrik ediyorum
|
|
![]() |
|
Bu arada alttaki hizmeti yapabilen ve potansiyele sahip olabilen bi belediye. Çağrınıza kayıtsız kalmıyacaktır kanımca.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |