![]() |
|
sadece ilgimi çekti aslında :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2013 Saat 12:06 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acill-satiyorum-bu-fiyata-gti-kacmaz-141754914/detay
Bunu düşünsem mi sizce? Şaka yapıyorum gibi gelebilir ama yapmıyorum :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sensei alalım birer gti kadran kırmayı ögret bana :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ben şuanda arayış içindeyim valla burak :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
golf yakında yolcu gibi izindeyim abii :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu aracı adanada çok defa gördüm. Fakat geçmişi ve durumu hakkında bilgim yok. Özellikle geçenki gti kazasından sonra bence bi daha düşünün bu tarz araç alırken aziz kardeşim. Çok iyi giden zevkli bir araç olabilir ama allah korusun... ne demek istedigimi anladınız.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu arabayı forum da yerden yere vurmuştuk daha önce :) link değişmiş ama konuda bahsedilen araç bu araç
|
|
![]() |
|
Burak, yanlış adamın izindesin söyliyim peşin peşin :D :D
Can hocam, bilgi için teşekkür ederim, ayrıca tavsiyelerin içinde :) serkan abi içimi kararttın :/ folyoyu söktürürüm yav, 8200 yazılım varmış o yeter :D resimlere göle iç kozmetikte sağlam 130binde ayrıca buda dürüstçe yazılmışsa "hiçbir masrafı yoktur şanzuman sıfır alt takımlar lastikler beyin falan herşey sıfırdan takıldı alan kişi 5 kuruş masraf etmez" alınır.
Düzenleyen Aziz - 02 Kasım 2013 Saat 13:40 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bu ne kardeşim be palyançoya döndürmüş arabayı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yazılanlar ve km'ye bakılırsa arac temiz. Kaporta elbette önemli ama sonucta ele alınan arac 98 model bir 106 gti ise ve Adana genclerinin elinde gecmisse muazzam bir sey beklememek gerek. Zira hızlı ve kaportası normalde de ileri derece saglam olan bir arac degil. Fakat söyle bir seyi de düsündüm Aziz bey, bu folyoyu uygulayan zihniyet bu araca ne kadar iyi bakmıstır, davranmıstır? :)
|
|
![]() |
|
Sunuda söyleyeyim, 11 bine alınmayacak arac degil. Alınır.
|
|
![]() |
|
Aziz kardeşim, ucuz etin yahnisi derler. ben 106' yı 10500' a aldım(ucuza aldım sandım). 6 bin tl masraf yaptım hemde quick. Ederini vermezsen benim gibi dünya para ödersin. 106 gti' ların saglamlarının 15000 tl kadar olucağını düşünüyorum en az 14000 en fazla 15000 ver derim.
Düzenleyen dogan106 - 02 Kasım 2013 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
Arkadaslar ben ucuz yollu makina aramaya karar verdim Projeye tabi tutacagim allah kismet ederse kaput altina yaptirimlik projelerim var o yuzden motoru bitik mi degilmi umrumda degil ic dis kozmetik beni ilgilendiriyor diyebilirim.
Suanda ar-ge uzmanlarimdan toplanacak bilgileri bekliyorum. Projenin 1nci kaleminde turbo 2nci kaleminde N.o.s. takimina Uyumsuzluk tutarsizlik arastirmalarindayiz. Anlayacaginiz bi cılgınlık peşindeyim ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İzmit-İstanbul arasını 20 dakikaya düşürecek çılgın proje.
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gerek yok hocam ya astarı yüzünü geçiyor arabadan soğursun valla temiz şöyle adam akıllı bır GTI alıp ufak tefek şeyler yapıp zevkle bınmek varken böyle araçlarla zaman harcamaya hiç gerek yok neyi tutsan sıkıntı yaratır araç zaten yaşını almış birde işi bilmeyen kişiler tarafından kullanılıp bakılmamışsa vay haline yani ama fıkır yınede senın fıkrın yapıcam dıyorsan neden olmasın folyoyu sökmek en fazla 1 saatini alır böyle bukelamun gibi dolaşmaktansa siyah bir GTI tercıh ederım :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Doğru söylüyorsunuz elbette, ve illa bu araç olacak değil :) sonuçta motor rektefiyesine kadar büyçe ayırıp yeni birşey planlıyorum. nette 8500 bile var ki onu bile alırım kozmetik düzgünse. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Abi direk konunun nerde açıldığını kontrol ettim ilanı görünce yine GEYİK mi diye :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yok ama lütfen, o geyiği salih abi yaptı :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
abi ne kızıyosun hemen :/
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |