![]() |
|
CC jantına uygun 2 takım lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardaisler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ardaisler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2013 Saat 23:50 |
arkadaşlar bende 206 quicksilver vardı aracıma geçen sene bu dönemlerde hem kışlık 195/55/15 ebatlarında ve yazlık 195/50/15 ebatların lastik almıştım yazlık lastiklerimi 1 ay kadar kullandım kışlıklarıda ortalama 1 buçuk ay kadar kullandım ve aracımı satmak zorunda kaldım. lastikler hiç kullanılmamış gibi depom da satılmayı bekliyor.
2 takıma toplam 900 lira diyorum tabi pazarlık payı da var.. iletişim için mesaj atarsanız numaramı gönderebilirim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazlıklar hakkında bilgi alabilir miyim ? Marka model üretim yılı diş durumu ?
|
|
![]() |
|
ardaisler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ardaisler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nexen marka 2012 yılı 1 ay üstünde durdu lastikler aracın ondada en fazla 200 km yol yapmıştır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |