![]() |
|
arabamın bütün özelliklerini öğrenmeme yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:45 |
||
arkadaşlar aracımın bütün özelliklerini öğrenmek istiyorum eğer özel serviste bilgisayara bağlatsam bütün özelliklerini oradan öğrenebilirmiyiz yada bunu yetkili servisten şasi numarası ilemi öğrenmeliyim
|
|||
![]() |
|||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
+ 1 tercihen ankarada akıl verecek yol gösterecek usta aranıyor |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
2005 307 1.6 xs 110hp![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Aziz - 29 Ekim 2013 Saat 13:14 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Şasi numarasının son 8 hanesini gönder serviceboxdan bakayım.
Yada alttaki linkten üye olup kendin de bakabilirsin. |
|||
![]() |
|||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
yok acaba esp varmı yokmu onu merak ettim yoksa diğer kısmını yolda gelirken test ettik azizle
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
+1 |
|||
![]() |
|||
||
araba elime geçtiği gün bakarım bulamazsam yardım isterim
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Esp yok ersin :) Alttan 4ncü, Electronic Stability Program 680 yüroya sahip olabilirsin :D ![]()
Serkan abi servis kutusundan ben Kontese bakmıştım, olmayan şeylere var yazıyor du şimdi hatırlamıyorum ne oldugunu ama yazıyodu işte :D
Salih abi, 1 hafta çok yarım günde gözünü gönlünü açtım sarıkızın 2 gün daha yeterli :D :D :D :=)
Düzenleyen Aziz - 30 Ekim 2013 Saat 10:18 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
aziz şimdi şasi numarasıyla baktım adi herif 680 euro cuğa kıyıpta taktırmamış
|
|||
![]() |
|||
||
Evet. Aslanin biraz gurlemeye ihtiyaci var anlayacagin. Yuksek devirde benzinde kullan 1hafta. Bakalim ne olacak
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |