![]() |
|
27/10/2013 BURSA BULUŞMASI RESİMLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 21:06 |
|
Fotoğrafları ben de görmek istiyorum
![]() |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
beyaz 207yi merak ettim doğrusu. fotoları var mı
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Maşaallah hepsine, bizde gelmedik ama bakıyoruz resimlere bir sıkıntı olmaz inşallah, kulaklarımız çınlamasın :)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Burak bakmasın o zaman, bakarsa kulakları çınlasın :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Maşallah kareler çok güzel bana yasaktı ama kenardan köşeden baktım yinede
![]() ![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
çınladı çınladı merak etme :) |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
abi güzel kareler keyifli bi sohbetde olmuştur. evlatlar fena maşallah makinalara... kısmet değilmiş çok isterdim ama nöbetciyim abi
![]() Düzenleyen kuscu38 - 27 Ekim 2013 Saat 22:11 |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hay maşallah baya iyi bir buluşma olmuş. Renkli görüntüler var.
RCZ kimin miş ? |
||
![]() |
||
|
Nazar Değdirecen
![]() |
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
Güzel bir gündü katılan herkese ama özellikle de Salih'e teşekkürler
|
||
![]() |
||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Salih abi bende forumda gezinirken yanlislikla gozum kaydi :) guzel bulusma olmus herkezin eline ve emegine saglik....
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Hepppsine maşallah kazasız belasız kullanın inşallah..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Salih Abi ve diğer Herkese Teşekkür ederim.
iyi bir gündü, Hele o ÇINAR ağacı neydi öyle :) Ersin'e Ayrıca Çok Teşekkür ederim. Gazete manşetlerine baktım sabah, otoyolda pıçaklı kavga ilanı var mı diye, Çıkmadı bişe, Saxolu genç naaptı acaba bizim sarı kızı Kükretince el ayağı bi bir birine girdi naaptığını şarşırmış trafiği bir birine katmıştı :D RCZ kimin acabaaa :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
106'lar bütün araçları gölgede bırakmış :)
|
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
aziz bende o çocukları merak ettim ama herhangi bi haber yok anlaşılan hafiften bi toz almadan öteye geçmedi ayrıca bizim sarı kızda biraz fark hissettim galiba bir süre daha böyle gidersem bizimki özüne dönecek
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
maşallah güzel bir buluşma olmuş. resimler de birbirinden güzel..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Güzel bir gündü yemeğe katılamadık kısıtlı zaman yüzünden inşallah birdahaki sefere.
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
|
tabiki:D:D:D
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Neyse onlar kavgayı etmişlerdir. Senin sarıkıza benim performans lazım. 2 güne kendine gelir, kullandığım gibi kullan. :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
onder16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
|
arkadaşlar, çok güzel bir buluşma oldu. başta organizasyonu sahiplenen Salih Kardeşim olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlar katılımın tam sağlandığı taktirde daha canlı daha etkili olacaktır, bir sonraki buluşmada bahane kabul etmeden herkesi bekliyoruz :))
|
||
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |