![]() |
|
İstanbul ve yakın çevresinde Hız sabitleme isteyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 17> |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 17:52 |
Arkadaşlar merhaba,
Biliyorsunuzki 206+ için hız sabitleme olayını tüm motor ve donanım seçeneklerinde çözdük. Şimdiye kadar şahsım kendi aracım dahil 3 dizel 2 benzinli araçta yaptım ve herhangi bir aksi sonu almadım. Sistemin az çok nasıl çalıştığını biliyorsunuzdur. Onu anlatmaya gerek yok. Benim yapacağım işlem servisin yapacağı ile benzer olacak aracın donanımına zarar verecek bir durum söz konusu değil. Orjinal şekilde ekranda bilgiler çıkmaktadır. Cruise arzıya sebep olacak bir yapı değildir. Sürüş rahatlığı ve ekonomiye katkı sağlar o kadar. Orjinal kollardaan işinize gelen herhangi birisini alabilirisniz. şu kodlu olur mu diye sorgulamayın size fiyatı uygun çalışan bir kolu almanız hız sabitleme için yeterli olacaktır. 6242.z8(limitleme opsiyonu da vardır ama bu opsiyon çalışmaz) 6242.z9 206+ a hız sabitleme işlemini yapabilen yetkili servise ben daha rastlamadım. Eğer yapan varsa da benim yaptığım yoldan yapıyordur muhakkak. İstanbula gitmek istiyorum bu yaşıma kadar tvden gördüm gezmek nasip olmadı. Bir haftasonu gelip hem gezmek hemde isteyen arkadaşların araçlarına montaj etmeyi düşünüyorum. Kesin bir tarih yok ama ben yine bu başlığı güncel tutacağım. İŞlem ortalama 30dk sürüyor. Dediğim gibi araca herhangi bir zarar söz konusu değil. Servislerin kullandığı yazılım ve kablo ile işlem yapıyorum. Hatta kullandığım sürüm servislere daha gelmedi. (diagbox v7.22) Talep eden arkadaşlar buraya +1 , istiyorum gibi bir şekilde not bırakırsa ben mesaj altına belirtirim. Mükemmel bir iş yapmıyorum ama bu işin 2 yıl kadar süründüm diyebilirim. Amadığım parça denemediğim yol gitmediğim usta kalmadı. Harcadıklarımı sayamadım inanın. Bir de bu konuda destekleirni hiç bir zaman esirgemeyen ikikişi ile çözümledik. (spearo-estebanfree). Amaç ortaya bişi çıkarabilmek olabileceğini göstermek. Bunun yanı sıra hem öğrenci hayatıma destek ve bu kadar işlemin ufak bir karşılığı niteliğinde sakal parası :) isterim. Esenliklerle..... Evet beyler güncel çekelim. Öncelikli olarak kısmetse şubat ayının ilk günü olan ayın 1inde cumartesi sabah istanbula gelmeyi planlıyorum. Büyük ihtimalle tek başıma otobüs-uçak ile geleceğim ama küçük bir ihtimalle araba seçeneğim de var. İŞlem yaptıracak arkadaşlar forumu doldurmuş. Teşekkür ederim. En uygun gün pazar görünüyor belki bir buluşma ayarlanıp hoş sohbet muhabbet ortamıd a sağlanabilir. Ankaarda yapamıyoruz İstanbulu toplarız :D İŞlem yaptırmak isteyen arkadaşlar bir zahmet bana özel mesaj veya mail yoluyla (tuning624@hotmail.com) şase numaralarını atarlarsa sevinrim. Olup olmadğını teorik olarak değerlendiririz. Hemen kol almanıza gerek yok. Ben yanımda kendi aracıdmaki kolu getireceğim (6242.z9) küçük bir ihtimal limitlemeli kolda getirebilrim(6242.z8). Montaj ve denemeyi yaparız olmadığı takdirde parçaya boşuna para vermemiş olursunuz. Evet arkadaşlar gelmek isteyenler aşağıdaki linkten formu doldurursa sevinirim. https://docs.google.com/forms/d/1ctmZtee9f_-DbUBqV0eXOAc6Ny4PnfNv_pJxRi_PENc/viewform Düzenleyen Alicilik - 20 Ocak 2014 Saat 22:42 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca 207-208-307-308-301-3008 gibi araçlarda bana şase numaralarının ilk 6. 7. ve 8. hanelerini yazarlarsa onlara da yardımcı olabilrim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İstanbulda ki arakadaşlar bence değerlendirin, normal 206'lar için ben çok uğraşmıştım, 206+ içinde Ali'nin ne kadar uğraştığını iyi biliyorum, Ali'nin de dediği gibi bu işi yapan servis yok hatta yapabilen servis yok.
Ali pp2000 yazılımın varsa fren müşürü 4 kablolu olan dizel 206'larıda aktif edebilirsin onuda ekle bence listeye.
|
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Bi an 206+ sahibi olmak ve istanbulda olmak geldi içimden :) bence harika bir teklif ve harika bir çalışma helalsin ali
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
Serkan abi,
Kullandığım netbook win7 xp li mobil bir cihaz bulamadım bulduğumun bataryası sıkıntılı. PP2000 ve lexia kurulu diagbox altyapısı ikisinden oluşuyor. Ankaradayım ama kabloyu elde edemedim hala bekliyorum. 206şarda deneme yapmam lazım. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
206'larda bağlantı kurarken aracı 207 olarak seçiyoruz biliyosun, diagboxta kabul etmiyor 207 olarak seçince yada biz kabul ettiremedik, kablo gelince denemek için xp li bi cihaz bulman gerekecek :)
|
|
![]() |
|
Bir tane james bond çantaya araba aküsü veya ups koyacam :d üstüne de benim eski laptoopu :D Diagbox çok seçici ben 206+ ile 207i ye bile bağlanamadım. |
|
![]() |
|
20-30 mt seyyar kablo al Ali yakında ki esnaflardan elektrik rica edersin :)
|
|
![]() |
|
:D o da var abi. 50mt. Benim pc ile otoparkta çalışırken 4. kattaki evden otoparka uzatıyordum . Gerçi yıkama makinesi için de uaztıyorumda :d |
|
![]() |
|
İstanbul da elektriğin benden o zaman Ali, evden, işten çekeriz biyerden :)
|
|
![]() |
|
Evet arkadaşlar güncel çekelim.
İstanbul ziyaretini kısa zaman içinde yapalım dedik çok ısrar edenler var. Kablo ve bilgisayar tamam şimdi sadece hız sabitleme yaptırmak isteyenleri bekliyoruz. |
|
![]() |
|
Beyler işler hızlandı iki hafta sonra her an gelebilirm. Çayları hazırlayın ....
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
valla ne yalan söliyim ali böle bi imkan olurda işçiliğini üstlenirsen bende üşenmem istanbula kalkar gelir yaptırırım sana
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
benim minipcyi verebilirim istersen işini görür şarjı 1 saati aşıyor
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne tarafa geleceksin ali?
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
@Buğra,
2-3 hafta içinde geçicem hem ordaaki arkadaşlarla görüşcem hem İstanbulu gezicem. Haberleşelim. @İsmail, Eyw hacı. Benim düldül de idare ediyor klavyeyi yaptım. İnventer de aldım şimdilik sıkıntı yok :D Ama senle görüşelim bi yarıdnan sonra buralardaysan @Barış, Hocam İstanbul'u hiç bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur. Eski bir dostun yanında kalıcam 1-2 gün ama gezeceğim için her yakaya da geçerim. |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hımm o zaman gez sen.. Bu hız sabitleme başlığını görünce ondan yazdım ama az kalacakmışsın..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Bir amacımda o zaten gelmişken bişiler de yapayım istedim. |
|
![]() |
|
Bu arada sırf 5 den fazla kol aldırdım Murat abiden. İstanbula gelince görsün bzii artık :D
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Çay kolay sen bi gelde inşallah :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |