![]() |
|
307 air bag ışığı çözüldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 17:11 |
arkadaşlar bir çok arkadaşta olan sıkıntı bildiğiniz üzere bende de var dı bu gün bu sorunu çözdük şimdi bizim araçlarda çift devre air bag sistemi varmış bu devrenin birtanesi arıza yaptığında ışık yanık kalıyormuş pc ye bağladık ve hata 1. devre air bag olarak verdi direksyon simidi altında devreler bulundu 1.devre iftal edildi 2. devrede sorun yok dendi şuan tek devre ışık yanmıyor uzun uzun sorular sordum ne gibi bi sıkıntı olur diye cevap airbag ler aktif şekilde çalışacak kaza anında patlamamak diye birşey yok dendi ama bu devre de diğeri gibi bozulabilir o zaman mecburen ya ışık yanarak kullanacaksın yada com 2000 değişecek dendi
bana mantıklı geldiği için bu işlemi yaptırdım madem yedek bi devre var ve oda bozulana kadar kullanma şansım var yaptırdım 40 tl he oda bozulduktan sonra com 2000 bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir hatta birlikte giderek indirimli şekilde bu işlemleri yaptırabiliriz istanbul avrupa yakası ![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
com 2000 fiyatı nedir acaba??
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
fiyat konusunda forumda en net rakamlar vardır
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun Ramazan, bu ikinci devre olayını ilk defa duydum, inşallah sıkıntı çıkarmayacak bi şekilde yapılmıştır.
|
|
![]() |
|
valla hocam sorularımla adamı bunalttım resmen sorun çıkmayacağını düşünüyorum com 2000 almayı biraz erteledim sadece geçici bi çözüm olarakta bakabiliriz ama şuan için yapılacak en iyi çözümdü bence
|
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
com 2000 değişmesine gerek kalmayabilir. bende de airbag ışığı yanıyordu ve 2. devrede hata vardı. direnç falan bağlayarak ışığı söndürmüştük sonra yine yaktı. işi bilen bi oto elektronikçisine gittim denizlide. comm 2000 in içi söküldü ve sargı halinde uzuuuun bir beyaz şerit üzerinde tek tek kontrol ve işlem yapıldı. yaklaşık 1 saate yakın sürdü. hatalı kısımda onarım yapıldı ve sıkıntı ortadan kalktı. ücret 100tl verdim.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sanayi de bazı ustalar afedersiniz ama ciddi anlamda geciriyor. Hava filtresini taktırırken aynı işlemi bende uygulattım ve 10 lira ücret ödedim. Yani filtre takma + devre degisimi. Bu duruma bazen dur demek gerekiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |