![]() |
|
Orjinal Hoparlör Lütfen Yardım Edin. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyberturk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyberturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2013 Saat 14:50 |
Merhaba arakadaşlar bu konu daha önce açıldığına dair bir araştırmam olmadı açılmış ise kusura bakmayın. Sorum şu;
2001 model 16 XT var bende orjinal kaset çalar teyp ve 5'li cd çalar var üzerlerinde muhtemelen orj. hoparlörler var. Fakat çok kaliteli bir bas sesi alamıyorum ne yapmam gerekiyor. Daha kaliteli hangi hoparlör tavsiye edersiniz. Siz değerlerli arkadaşlardan öneriler rica ediyorum.. Saygılarımla...
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şunu alabilirsin ama bu seferde ses az geliyo dersin önerim komple set yap 1000 civarına güzel bir set toplarsın
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
cyberturk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyberturk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Errör kardeşim böyle bir Set değil sadece kapı kollarındaki hoparlörlerden bahsetmiştim. Bağaj küçük olduğu için bunu koymam benim için sıkıntı olacaktır. kapılara uygun kaliteli iyi bas veren hoparlör tavsiyeniz nelerdir? :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
16cm koaksiyonel den bass alamazsınız. Eğer bass isterseniz bagaj bandizotuna oval koymanız gerekir.
|
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam..206 XT'lerin ön kapı hoparlör girişi 16cm mi yoksa 16,5cm mi?16cm'lik bir hoparlörin montajında problem olur mu?
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
satılık pioneer ovallerim vaaaar 600 wat
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
16cm hoparlör montajı sorun yapmaz. takabilirsin
Düzenleyen arachnid - 27 Ekim 2013 Saat 11:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |