![]() |
|
Arabada bulunması zorunlu aletler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2013 Saat 19:13 |
arkadaşlar trafik seti ve yangın tüpüne ihtiyacım var Ankara'da ya da internette en hesaplı nerden alabilirim?
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
25tl cıvarı hocam en uygun fıyat
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hızlı Aldan bakabilirsin BKM ekspress ile ödeme yaparsanız kargoda ücretsiz.
http://www.hizlial.com/bse-lux-tuvturk-ve-bakanlik-uyumlu-ekonomik-full-trafik-seti-ts001/31.174.8551.0022 |
|
![]() |
|
Myth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
muayene istasyonlarında illa ki satan oluyor :D
|
|
Farkedilmek için Farklı olmak yetmez...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
ıstasyonlarda satsalar bıle kara borsadır alınmaz ordan :) Ben bımden almıştım 24 TL ye zannedersem ıçındede herşey vardı gerçekten zorakı almıştım muayneye gıderken hatta eve koymayı bıle dusundum hıç aklıma gelmezdı bır gun elımın kesılıp o çantadan faydalanabıleceğım çokta ışıme yaramıştı takozuda aynı şekılde :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |