![]() |
|
peugeot 607 surus bilgileri nasıl sıfırlanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pejo607 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 20:56 |
Merhaba foruma yeni katıldım.
607 3.0 2001 model pejoyu yeni aldım. Ekranda 2 surucu icin istatistikler var. Bu bilgiler ilgili sürücünü istatistikleri gosteriyor. Bir de anlık bilgilrri gösteren bir secenek var. Halledemediğim iki konum var. 1- bu bilgileri nasıl sıfırlarım. 2- ekranda istedigim zaman anlık bilgilere istedigim zaman istatistklere nasıl gecerim. Tesekkurler |
|
![]() |
|
burglar08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim araçlarda silecek kolunun üstünde bir buton var ama 607de nasıl bilmiyorum. Bir fotograf koyarsanız daha kolay yardımcı olunabilir
|
|
2006 PEUGEOT 307 1.6 HDi PREMIUM | GÜMÜŞ GRİ
2008 PEUGEOT 407 1.6 HDi MEGACHİPS| ALP BEYAZI |
|
![]() |
|
pejo607 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.njuskalo.hr/unutrasnjost/peugeot-607-lcd-display-poluispravan-oglas-2076623
Düzenleyen pejo607 - 04 Ekim 2013 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
Yarın bakacagım. Buraya resım koymak da bir dert.
![]() |
|
![]() |
|
Merhaba,
Bugun denedim. Bizde de silecek kolundan anlik, 1 suruc ve 2. Surucu gecisleri yapiliyor. Tesekkurler. Ssimdi sira surucu istatisliklerini nasil sifirlayacagima geldi. Sizde bu nasil yapiliyor. Tekrar cok tesekkurler. |
|
![]() |
|
burglar08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
Tamam o zaman, sileceğiniz parkura gelin ve o silecek tuşunun üzerinde basılı tutun işte :)
Ekleme: Parkur derken sizin sürücü olarak bahsettiğiniz kısımları diyorum Düzenleyen burglar08 - 06 Ekim 2013 Saat 00:50 |
|
|
![]() |
|
Süpersin. Yarın deneyip haber veririm.
Gerçekten çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Tesekkurler dostum. Aynen dedigin gibi. Dugmeye uzun sure basinca bulundugun surucuye ait istatistikler siliniyor.
Cok cok tesekkur ederim. |
|
Peugeot 607 3.0 V6
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu forum bu yüzden var
![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |