|
Çok şık ve spor vites topuzu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
sulocan_5
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2013 Saat 18:52 |
Balıkesir'den gönderilecektir.Elden de teslim olur.
Düzenleyen sulocan_5 - 02 Ekim 2013 Saat 17:41 |
|
206x-line
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
vites topuzunda indirim yap aliyim kardesim
|
|
sulocan_5
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
ne kadar düşünüyorsun?ben de yurdışından kendi aracım için getirttim ama sonra vazgeçtim.daha hiç kullanılmadı.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207lere ve 307lere olmaz bu. Aldığın yerde bahsedilen uyumlu 207 aslında bizdeki 206+ !!!
|
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
anlamadım.satın aldığım yeri mi soruyorsunuz?
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pedal setine dip fiyat verir misin ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
eğer gerçekten alıcıysan en son oluru 52.5TL...yurtdışı fiyatını araştırırsan ve bekleme süresini eklersen bu fiyata inan ki bulamazsın.
|
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
çok güzel ve şık ürünler ....ticaret amaçlı alınıp satışa çıkarılan ürünler kesinlikle değil.alıcıya hayırlı olsun.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Aynı ürünü aldım kullanıyorum.
Aldığınız sitede 206,207 diye geçer siz de ilana 207 yazmışsınız o kısmı yanlış. Bu set biizm ülkemizde satılan 207lere uymaz. Aldığınız yerde 207 diye yazılan araçlar aslında bizim ülkemizde satılan 206+lardır bazı ülkede bu araçlar 207 diye satılmakta ama dediğim gibi bizim ülkemizdeki 207lere olmaz bu. |
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
anladım.ben siteden direkt alıp çeviri yaparak ilana yapıştırdığım için hata olmuştur.bilmiyordum.uyarınız için teşekkür ederim.
|
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı Satışlar pedal seti 206larla uyumlumu 2000 model 206 ım var.Montaj ıçın neler yapmam gerekıyor bılgı verebılırsenız duşunebılırım.Uzun zamandır aklımda pedal setı ama hem duzgununu bulamadım keseme göre turkıyede hemde montaj hakkında fazla bılgım olmadığı ıçın dışardan getırmeye uğraşmadım .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
Teşekkürler.evet 206 'lar için uyumlu bir ürün.yıl olarakta yanlış hatırlamıyorsam 2000 ve sonrası.verdiğim ölçüler aracınızınki ile tutuyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.ama PT BÖLGE TEMSİLCİSİ bu konuda daha bilgili ona da danışabilirsiniz.Kurulum için ise fotograftaki gibi olacak.Yalnız fotograf otomatik araca göre anlatılmış;fakat bizim araçlarda da kurulumu aynı.Ben kendim ürünü ve pedalları incelediğimde fark ettim.
Düzenleyen sulocan_5 - 02 Ekim 2013 Saat 02:24 |
|
EmreÖz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar...
|
|
CNN18
|
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
sağolun.
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pejo 90larda ürettiği pedali hala kullanıyor bütün 206lara uyumludur. Montaj için öncelikli pedallerdeki (debriyaj ve fren) lastik tabakayı elinizle çıkarıyorsunuz. Elinizle arkasını kontrol ettiğinizde göreceksiniz. Fren ve debriyajın delikleri var bu ürünün delikleri tam oraya göre . Vidaları sete geçirip pedale montajlıyorsunuz. Gaz pedali için delik mevcut değil onu siz açacaksınız ben gaz pedalini söküp açtım deliği matkap ile. Akıllı vida ile delik açılıp sonrasında kendi vidası takılabilir. Tabi gaz pedali ile işlem yaparken muhakkak pedalin soketini çıkarın. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam pedal setini bende alabilirim duruma gore haberleselim numaranı atarsan özelden iyi olur
|
|
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
Alper Bey özelden ulaşmaya çalıştım ama mesaj hatası veriyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özelden numaramı yolladım forumda da var ulasırsanız ıyı olur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
pedal seti alınmıştır bilginize
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |