![]() |
|
Göktürk Göleti Buluşması Resimleri 29.09.2013 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 23:33 |
Yine çok güzel bir buluşmaya imzamızı attık, emeği geçen tüm arkadaşlarıma, organizasyona katılan tüm arkadaşlarıma, özellikle sırf bizim için İzmit'den kalkıp gelen Aziz'e çok teşekkür ederim. Hepinizin ayağına sağlık. Şahsım adına hepinizi tanımaktan çok memnun oldum, en kısa zamanda yeni bir organizasyon da görüşmek dileğiyle, İyi seyirler
Elinizde olan resimleri bu konuya atabilirsiniz, bütün resimler ilk mesajda birleştirilecektir. PEUGEOTTURKEY ISTANBUL™ ![]() Videolarımız Düzenleyen Serkan - 03 Kasım 2013 Saat 20:44 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alacağın olsun aziz abi sen istanbula git :D :D :D
Mangal nerden çıkttı bugün biz konuştuk manga ayarlayalım havalar çok soğumadan diye . Olmadı şimdi :D Çok güzel kareler baya kalabalık ve eğlenceli olmuş istanbul baya çalışıyor elleirnize sağlık. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Güzel kareler.. Emeği geçenlere tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunarım..
|
|
![]() |
|
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yine cok guzel bir bulusma olmus devamini bekliyoruz....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fotograflarin herbiri birbirinden guzel tum arkdaslarimizin eline saglik gelen arkdaslara tesekkur ederim :)
|
|
![]() |
|
onder16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
maşallah çok güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş, İstanbul grubunu imrenerek takip ediyoruz :))
|
|
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
ya arkadaş erken kaçmak kötü olmuş...aşağıdaki düz park alanında yanyana dizilmiş şekilde benim araba eksik....keşke bende olsaydım....başka zamana inş..herkese teşekkurler
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bende herkes e teşekkür ederim, bir daha görüşmek dileğiyle :)
Alicim, Ankara ya da geleceğim inşallah :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
http://vboulskran.imgur.com bendeki resimlerde burada arkadaşlar herkesin ayağına sağlık tekrar herkese teşekkürler..
Yönetici arkadaşlar resimleri seçebilirler ben hepsini attım :)
Düzenleyen volkan106 - 30 Eylül 2013 Saat 09:44 |
|
![]() |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
volkan açılmıyor resımler
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Evet :) dur bakıyım niye öyle olmuş :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Yükledim resimleri :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla bende imrendim çok.. :)
güzel buluşma olmuş..(35 plakayı orda görmek de ayrı güzel) darısı hepimizin başına..
|
|
![]() |
|
son düzenlemeleri yaptım videoları yüklüyorum suan yüklenir yüklenmez paylasıyorum
|
|
![]() |
|
Videolarda kesin birbirinden güzeldir sabırsızlıkla bekliyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
videolar eklendi
birde arkdaslar herkes elindeki fotoların orjınal hallerini mail adresime atarsa sevinirim burdan alınca görüntüler bozuluyor a-aksu89@hotmail.com
Düzenleyen Alper'EN AKSU - 30 Eylül 2013 Saat 13:06 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Maşallah çok güzel bir buluşma olmuş yine katılamadım kusura bakmayın hem nikah hemde yiğenimin doğum günü vardı. Birdahaki sefere aranızda olucam inşallah.
|
|
![]() |
|
Serkan Abi dönüş yolunda en son çektiğimiz video yokmu.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Videoyu kim çekti Doğan, ben geride kaldığım için göremedim :) kim çektiyse koysun foruma :) |
|
![]() |
|
En son dönüşte güzel yolda:) çekilen videolar işte 2 farklı kişi çekiyordu diye hatırlıyorum ama isim hatırlayamadım:(((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |