![]() |
|
206 hdi dizel gaz kesme sorunu YARDIMMM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
daff_sinan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daff_sinan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 23:25 |
merhaba
arkdaşlar bende 206 x design hdi 1.4 dizel araba var arabamla ilgili çok
büyük sıkıntı yaşamaktayım arabam yolda giderken saniyelik gaz kesiyor
arıza lambası yanıp sönüyor ve devir düşüyor bu gaz kestiği zaman oluyor
ama 1 saniyeden daha az sürüyor...her zaman olmuyor ama araba yüksek
devirde de alçak devirde de yapıyor ama yüksek devirde çok daha fazla
yapıyor.sorunu bilgisayara bağlattık çözemedik bu konuyla ilgili bilgisi
olan yada daha önce başına gelen varsa lütfen yarımcı olsun 4 aydır
çözüm bulamadım arabadan soğumak üzereyim... teşekkür ederim yorumla
rınızı bekliyorum.... |
|
sinan ilhan
|
|
![]() |
|
daff_sinan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daff_sinan
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam sadece daha öncede yazdım ama herhangi bi cevap alamadım bu şekilde dikkat çekerim diye düşündüm...enjektörler değişecek ama bunun enjektörden yapıp yapmadığı konusunda şüphelerim var ustada aynı şeyi söyledi enjektörden yapmassa neden yapabilir.. teşekkür ederim
|
|
sinan ilhan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daff_sinan
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallaha saolsın:) ama umarım bi çözüm buluruz bu 206 dizellerin kronik sorunuymuş.. sorunu bulduğum zaman buradan paylaşacağım. ben çektim başkası çekmesin...
|
|
sinan ilhan
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt ve hava dan başlayıp egsoza kadar tüm sensöre bakılması lazım bence. Sensör sorunu gibi geliyor bana.
Kronikden kastınızı anlamadım ? Açıkçası öyle her 1.4den duyduğum bir sorun değil bu 300000kmlerdeki araçları gördüm ama
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |