![]() |
|
308 Kolçak İçine USB takılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2013 Saat 09:32 |
Selamlar arkadaşlar benim 308 2008 model olduğundan USB bağlantısı yok onun yerine AUX var ben buna nasıl USB bağlatabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar arkadaşlar yokmu hiç böyle bir işlem yaptıranlar yani USB girişi taktırmak istiyorumda bilgisi olan varsa memnun olurum
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizda hangi tip teypten var? Aux girisine takilan Usb Box'lar var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani 308 lerde olan standart teyiplerden ama hangi tip olduğunu inan bilmiyorum 2008 model 308 olduğu için AUX var sadece 2010 dan sonra USB ve aux takmışlar aynı teyiplere
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |