![]() |
|
Yeni Peugeot 308 Reklamı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayvandomuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2013 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayvandomuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2013 Saat 18:50 |
Arkdaşlar herkese merhaba, benim adım mehmet. 2012 model 1.6e-hdi sportium 308'e sahibim. Aranıza yeni katıldım ve sitenizi çok beğendim. Bende siteye yeni bir paylaşımla katkıda bulunmak isterim.
Aşağıdaki video 2014 308'İn tanıtım filmidir. Şiddetle yeni Fransız harikasını izleminizi tavsiye ederim... ![]() |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dikkat çekici
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanki önden 307 andırıyor oldukça güzel olmuş
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Pejodan 206 ve 307 kadar efsane bir atak bekliyordum. Sınıfın lider ve öncü araç tasarımlarını iyice gündelik modaya uydurdu.
(c4+astra+golf)/3 olmuş. İçi zaten 208 tasarımı biraz daha güçlü ve ergonomik bir dizayn beklerdim C segmenti için. 206-207 ve 307 çok farklı iç hatlara sahipti. Eski 308 halen gözüme daha hoş görünüyor. Babamı kandırıp Sportium aldıramadım içimde ukdedir. |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benim hoşuma gitti açıkçası sizede hayırlı olsun bu arada
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
tüyler diken diken:))
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
peugeotun araçları da güzel reklamları da..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
yerinde bir tanıtım olmuş güzel :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hayvandomuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2013 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayvandomuz
Dostum valla ne güzel söyledin ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |