![]() |
|
vites şanzımanından anlayanlar yardımcı olabilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TaZ TanSeL CELT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Eczacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TaZ TanSeL CELT
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 22:42 |
başka forumda başka bölümde benim yaşadığın sıkıntının aynısını gördüm ordakilerine yorum yapmıştım,kendimde ayrı bir konu açarak daha çabuk bilgi alırım diye yazdığımı düzenlemeden kopyala yapıştır yapmıştım yazımı tekrardan düzenledim yardımcı olursanız sevinirim... not : araba rolantide çalışır haldeyken kar modu ve spor modu ısıkları yanıp sönüyor ama karlı moda girmiyor,dik yokuşlarda karlı moda giriyor :S iletişim : www.faceook.com/tazproduction
Düzenleyen TaZ TanSeL CELT - 24 Eylül 2013 Saat 15:13 |
|
TaZ ProductioN
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıkıntıyıda yazsaydın şanzımandaki tam olcakmış
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
TaZ TanSeL CELT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Eczacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TaZ TanSeL CELT
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı rolantide çalışır haldeyken kar modu ve spor modu ısıkları yanıp sönüyor ama karlı moda girmiyor,dik yokuşlarda karlı moda giriyor :S
|
|
TaZ ProductioN
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde aracımda 2 sene önce aynı durum vardı çalıştırırken kar ve stop yanıyordu ama kar moduna girmiyordu. Araba kağnı gibi gidiyordu bazen (özellikle yokuşlarda). Selonoidleri değiştirdim o günden beri kar ve S ışığı yanmıyor ve arabanın çekişide iyi ancak benim km sayacım da çalışmıyordu ve vuruntu da başlaması nedeniyle şanzıman revizyonu yaptırdım daha sonrasında. İlk etap olarak selenoidleri değişmen lazım ben yetkili serviste değişmeni öneririm yazılım falanda atılıyor sanırım. Özellikle servislerde indirim olduğu zamanları bekle derim %20-25 indirim yapıyorlar senenin belli dönemlerinde ben öyle yaptım. Kolay gelsin.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam anlamadım sımdı aracı sıkıstırıncamı bole yapıyo sıkıstırdıgında sanzıman soguk mu sıcakmı bunu yaptıgında stop edıp calıstırınca devam edınce gene aynı sıkıntıyı yapıyomu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |