![]() |
|
HGS kazığı okuyun mutlaka ...aklınızda bulunsun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 Saat 19:32 |
|
selam arkadaşlar ben ağustos ayında araba aldım ve hgs takılı idi sonra aldığım kişiye İzmitte yaşaya cam Zonguldak İzmit arası sefer yapa cam dedim bana da yükle devam et dedi bende ettim sonra ilk otobandan çıkışımda hemen 143 kaçış cezası yazdı buna müteakip hemen oradaki PTT şubesine gittim orada bana hgs okumamış fakat hgs plakaya tanımlı dedi % 100 ceza gelmez dedi çünkü bakiye var dedi tamam dedim devam ettim bugün para yüklemek için gittim yine aynı bakiye bende yükledim içeriye bir sorayım dedim veeee
adam hgs yi ta o zaman kapatmış ve 2 adet ceza gelmiş 220 toplamda ve benim bunu ödemem gerektiğini söylediler bakiye de olmasına rağmen düşmemiş sizin bana tavsiyeniz var mı ne yapabilirim soğuk su iç vb gibi dışında.. bu arada yeni araba alanlar mutlaka kontrol ettirin HGS yi
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu kaçış olayı bende de oldu 145 lira yazdı. ama düzeltmişler.
düzeltmeri için mail atın. onun bir formu vardı. o şekilde düzeltiyorlar. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
Aracı aldığın adamın telefon numarası var mı kardeş bak bir eski sigorto poliçesine falan belki bulursun sonrada
![]() ![]() ![]() |
||
halilefe
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
evet ama adam kapatılmış yarın dllekçe yazacam bakalım hgs benim adıma değil..
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
made in Turkey ;) bizim ülkeyi Turkey'ler yönettiği için beyinleri o kadar basıyor...
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Yerinde Bir Söz Ben Hgs Yerine Ogs den fean geçiyorum başka arabaların arkasından pişuyyvv diye şimdiye kadar gelmedi ceza :) :D
Düzenleyen Zagorka - 19 Eylül 2013 Saat 21:54 |
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
eskiden kgs bariyerliykene bana gelmişti 6 kaçak geçiş diye abi dedim bu gişede kamera var, bariyerin altından bu araba nası kaçak geçmiş onun bi resmini bana göstersene dedim kem dedi küm dedi öde ondan sora bakalım dedi üç gün uğraştımdı anca iptal ettirdimdi cezayı burası türkiye malesef...
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
|
zaten teli var bende aradım ya ben unuttum onu söylemeyi dedi sonra ben başlarken kapattı dahada açmadı hakkını helal et dedi öbür dünyada bekleyeceğim onu :)))
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
||
![]() |
||
|
kayseri otobanında mısın hocam tam türklük :)
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |