![]() |
|
307 airbag mevzuu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 22:59 |
Arkadaşlar bugün servise yollandım 90 bin için,gitmişken uzun zamandır dashboardda yanan airbag ışığınıda göstereyim dedim,adamlar senin airbagler çalışmıyor dedi, o ışığın yanması buna alametmiş,daha evvel bağcılarda usta koltuk altı sensöründen demişti.ben fena killandim.sizin fikriniz nedir
![]() |
|
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorun lokalmi değilmi bunu tespit edin öncelikle koltuk airbaglarını öncelikle bir direnç marifetiyle bypass edin ettirin. sonrasında ışık sönecekmi sönmeyecekmi onu görün sönerse sorun yok
sönmezse direksiyon airbagini ve yolcu airbagleri gibi diğer airbagleri by pass edin ama bu işlemlere rağmen ışık ısrarla yanıyorsa sorun lokal değil demektir ki bu kötü haber hem parasal açıdan hemde güvenlik açısından.... hasılı arıza lambanız sorunlu bir airbagdenmi yanıyor yoksa sorun daha derinde olabilir mi diye iyice araştırttırın ama yetkili servislerin "namıdiğer kanemiciler" dediklerine pek kulak asmayın utanmasalar abi araba komple bozuk diyecekler.. pp2000 kullanmasını bilen bir oto elektronikçisine gidin öncelikli önerim... servise kalırsa komple kablolamayı değiştirmeye kalkacak size en az 2 ile başlayan 4 haneli faturalar çıkartacak...
Düzenleyen errör - 17 Eylül 2013 Saat 23:25 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
errör çok sağol yardımın için üstad..Çorlu'da bir airbagci dayı var ona bir uğrayalım,fena işkillendim zira.
|
|
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |