![]() |
|
PARÇA ALIM SATIMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 Saat 15:54 |
Facebook ta bir grup varmış peugeot gti parça alım satım link bilen varsa atabılır mı
|
|
Peugeot 106 XR aracım MODİFİYE SÜRECİNDE :)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler. Konuya cevap aldıgımda mail gelmesini istiyorum nerden ayarlayabilirim acaba ?
|
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Konuya cevap yazarken altta "Cevap geldiğinde E-posta ile uyar " kutusunu işaretlemeniz lazım. "Formu Temizle" butonunun hemen üstünde
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
tıkladım ama gelmiyor daha öncede gördüm onu denedim olmadı. 20-30 msj öncesinde oluyor mail geliyordu maillerden bakıyordum birden kesildi
|
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Son bir kaç gün galiba sistemde hata falan oluştu (bir ara web sayfasına ulaşılamadı) sanırım o dönemde bazı değişiklikler yapıldı sistemde, yakın zamanda düzelecektir. Şu an için ben de kontrol ettim alamayorum hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
anladım teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |