|
5664 mesaj ile km bilgisi?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zaferdurukan
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zaferdurukan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 Saat 21:30 |
merhaba arkadaşlar
bugün 3 tane 308 için sorgulama yaptım ama sadece hasar bilgileri geldi. ne muayene ne de km bilgisi düşmedi!! neden olabilir ?
|
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
km bilgisi saşe no gönderince geliyor...
Benim sıfır araba alma sebebimdir 5664, 307 aracımı satarken 5664den kmsi ile oynandığını farketmiştim. Servise göstererek almıştım birde(!)...İkinci el almaktan vazgeçmiştim...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
zaferdurukan
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zaferdurukan
|
servise muhakkak götüreceğim. ama en azından en son 2 muayenede ki km bilgisini aldığımda mantıksal düşünebilirim. arada ki km farklarını öğrenip ona göre davranırım.
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araçlar kaç model? 3 yıl dolmadıysa muayeneye girmemişlerdir.
|
|
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
usta mustafa şasi numarasını al ve yetkili servisi ara sordur.
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muayeneye girmediklerinden gelmemiş olabilir
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni model araçlar heleki dizel araçlarda çok oynama yapıyor cevremde cok duyuyorum,3 yıl dolmadan serkan abininde dedigi gibi girmiyor.adam alıyor dızel bınıyor gezıyor km yukselıyor muayeneye gırmeden cat kardesım ındırıyor arac nasılsa yenı km,ancak serviste umut oluyor bu durumlarda.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |