![]() |
|
kaza yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 Saat 22:30 |
kazanın en kötü taraflarında biri de -tabi can kaybı ya da sakatlık dışında-bütün işin gücün aksıyor..ne yapacağını nereyi arayacağını nasıl tutanak tutacağını hep şaşırıyorsun..bir de yanında misafirdir ya da bebeğin varsa...kafayı yiyor insan ya...bıktım şu kamyonlardan...adamlar sinyal vermeden anında sola geçiyor..sürekli 155 i arıyorum ben de...hep şikayet ediyorum...kim olursa şikayet ediyorum...ben hata yaparsam beni de şikayet etsinler...
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun ALLAH kimsenin başına vermesin çok üzücü birşey ucuz atlamışsın bence bir kurban filan kes
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok çok geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
sadece vakumla çektirdim...çok az bir yerinde biz basıklık var...onu da yaptırmıcam...zaten usta da öyle dedi..yapılırsa 250-300 arası olur dedi..bu bana yeter...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Geçmiş Olsun. Kaza denmez ama sürtme diyebiliriz =) Allah beterinden saklasın hepimizi.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsunda birşeye şaşırdım 25 TL ye nerde yaptıdınız bunu boyaya gerek kalmamasına sevındım ancak bızım burda 100 den aşağıya dokunmazlar bıle buna boya gırerse ışın ıçıne 300 ü bulur . 25 TL komik bir rakam olmuş . Düzenleyen samet206 - 02 Eylül 2013 Saat 21:16 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın,
Benimde kamyonla bir mevzum olmuştu, Tek yön yolda sağa parketmiş bende doğal olarak solundan geçip sağa döncem, Amca aniden hareket etti ve sağ çamurluktan girdi vurduktan sonra hala gaz basıyodu. Meğer amca kıbrıslıymış sağdan direksiyon beni görmemiş.Önce özür diledi. Pollisler geldiğinde tamponum kırıldı diye feryat etti. Sonuç sağa dönüş kurallarını ihlalden 6/8 kusurlu çıktım ![]() Ucuza halletmenize sevindim.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bu kadarla geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sağolun arkadaşlar...bugün sanayiye gidip vakumla çektirdim kaportayı...boyaya falan gerek kalmadı...25 tl ye hallettik...şükür cana gelmedi ama işte stresi,seni işinden gücünden alıkoyması insanı sinir eden...
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
geçmiş olsun
bian çok daha kötü bi görüntü bekledim kamyon çarptı deyince valla ne yalan söylim pert bi görüntü bekliyordum çok şükür düşündüğüm gibi değilmiş olacağı varmış deyin cana gelmesin tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ALLAH BETERİNDEN KORUSUN BİŞEY YOKMUŞ KARDEŞ KAPORTACI MİS GİBİ YAPAR BUNU...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
ön kapıda ezik yoksa harbiden çok şanslıymışsın arka camda yerinde bence şükretmelisin daha fazla masraf teğet geçmiş, geçmişolsun
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Allah beterinden korusun geçmiş olsun.. buna benzer poszisyona Alaçatı'da bende düşüyordum kamyon ara sokaktan çıkıyor bende ana yoldayım adam tabi yuksekte olduğu için görmüyor beni ve bir karış kala durabildi , camdan kafasını uzatıp söylediği kelime '' araban küçük görünmüyor..'' naparsınız böyle insanları....
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelıkle hatalı kım bu önemlı öyle benım tampon kırıldı demeylede olmaz eksper gelcek görcek kaza yaptık benımde tamponum çatladı önden ama sıgorta vermedi neymiş o kazada o çatlamazmış ki kesınlık öyle bişey yoktu benım aracımı benden ıyı kımse bılemez çok tıtız bır ınsanım kesınlıkle kazada olan bişey ama vermedı dediğim gibi bilir kişi bakar zaten anlar neden olmuş her ıkı taraftada sigorta varsa tutanak tutun bırbırınıze ehlıyet ruhsat ve sıgorta poliçelerınızın fotokopılerını verın bekleyın hocam gerısı geçte olsa bir şekılde halledılıyor servısınıze gıdın onlar zaten yardımcı olur sıze .sadece arka kapıysa onarımı mumkunse eğer 300 - 350 arası bır fıyat çıkar hocam sizin kapı ıçın kamyonun tamponu malesef bılemem bende çok bıldığımden değilde bızımde başımıza geldı yenı hallettık bu ışler yardımım dokunur belkı dıye yazıyorum ... |
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
allah beterinden saklasın buna şükür diyelim..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
samet kardeş ne kadara mal olur...sigortaya gitmeme gerek var mı?kamyon diyor ki benim tamponum kırıldı...ama kamyon odun taşıyor ormanlardan..belli ki kamyonun önü hep gitmiş...sigortaya götürsem kendi tamponunu da yaptırır bunlar diyor...
|
|
![]() |
|
Hasar sadece bukadarsa çok ucuz atlatmışsınız kamyon bu sonuçta daha kötü sonuçlarda yaratabilirdi.Bişey yok bunda değişime bile gerek kalmaz usta biri ilk gunku goruntusune kavuşturur o kapıyı tekrar geçmiş olsun ...
|
|
|
![]() |
|
bunlar arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |