![]() |
|
Arkadaşlar. 106 alıcam yalnız km yüksek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akanov ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2013 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 22:28 |
Arkadaşlar.forumu bi kaç gündür takip ediyorum ve peugeot a olan ilgim artı.hele pug ayrı tabiii. bi araç baktım kms 180 binde.sorun olurmu.olursa ne gibi sorun olur.yardımcı olursanız çok sevinirim.ilerleyen zamanda çok yardım isticem ayrıca haberiniz olsun :)şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
akanov ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2013 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış yere açtım sanırım :)
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Hiçbir sorun olmaz,Artık KM de yükseklik aramayın yıl olmuş 2013 =) Eğer bakımlıysa alın değilse almayın. Artık otomobil motorları KM arttıkça daha aktif çalışmaya başlıyor.
|
|
![]() |
|
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede km ye takılma bende 200.000 de aldım motor gayet güzel temiz kullanılmış sıkıntı yok devam :)
|
|
![]() |
|
ben kabul ediyorumda sağ sol kabul etmiyo.önceki aracım km yüksek diye kabul ettiremedim kimseciklere ucuza gitti :) bineceğim 6-7 ay kadar.aracı alınca zarar edermiyiz.yada bana doğu illerinden(maksat çok uzak olmasın bana) binebileceğim tanıdığınız birinde varsa önerirmisinz güzel bir 106:)
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Senin gördüğün 180 bindir tabi km geri çekilmediyse ekrandaki sayaç yerine aracın bakımlarına metal yorgunluğuna hatlarını şaşelerini vs kontrol ettirmelisin araç temiz ve bakımlı olduktan sonra sana uzun yıllar sıkıntı yaratmayacaktır.
Düzenleyen TuNeR_32 - 31 Ağustos 2013 Saat 01:22 |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
haklısın dediğin gibi gördüğümüz o :) zaten az çok belli olur şaseden arabanın ne olduğu.bakalım km yüksek ama bi görüyüm aracı kararı vercez artık
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Araç bakımlıysa sıkıntı olmaz ama piyasada bu bir gerçek km si yüksek araca , boyalı araca , parçası değişmiş araca bakmıyor kımse ön yargı kaplamış herkesın ıçını malesef haksızda sayılmaz kımse ahir zaman ama bazıları gerçekten inanılmaz derecede takıntılı oluyor herşey km değil araç ıyı durumdaysa gözunuzu korkutmasın alın gitsin ama mutlaka baktırın sonradan farklı şeylerle karşılaşıp pişman olmayın satarkende takıntılılarla işim olmaz diye not düşersiniz olur biter mal senın arzu eden alır etmeyen almaz hayırlısı olsun :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ABİ BEN 212.000 DE ALDIM ARACIM 6 AYDIR BENDE ŞUANDA 222.000 DE GAYET MEMNUNUM BENDEN ÖNCEDE KUZENİMDEYDİ GAYET MEMNUNUM BAKIMLI OLSUN ARACIN BAKIMLARINIDA DÜZENLİ YAPTIR KORKMA GERİRİSİNDEN..
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |