![]() |
|
308 1.6 vti alacağım tavsiye istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zaferdurukan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zaferdurukan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 16:38 |
merhabalar arkadaşlar
üye tanışma bölümünde kendimi tanıtarak bu konuyu açtım. eski aracım citroen c4 1.4 sx idi arabamdan genel anlamında mutluydum ama o kadar hantaldı ki illallah getirtmişti bana ![]() 28.000 -29.000 aralığında lpg li az km li 308 bulabilir miyim sizce? eski aracım ile kıyaslarsak. gücü hiç kıyaslanmaz herhalde 1.6 vti 120 bg ve 160 tork gayet iyi çekişlidir değil mi? benzin yakıtı nasıldır?( otomatikte aklımda ama çok yakar diyorlar) konforu iyi midir? yalıtım nasıldır? sizce neye dikkat etmeliyim şimdidien çok teşekkürler not: aşırı sürat meraklısı değilim çok korkarım süratten. sadece yokuşlar da hantal kalmasın yeter
![]() |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı motor var ve performanstan çok memnunum, sakin kullanımda şehir içi 8 lt civarı gösteriyor ama performanslı kullanımda 100 km de 10 lt leri buluyor. Ben lpg taktırdım, performans ve yakıt tüketimini göz önünde bulundurduğunda çok güzel diyebilirim. tabi 308 biraz daha ağır ve fark olabilir.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugun tam 1 ay oldu 2009 model 308 alalı ve yaklaşık 2000 km yaptım genel olarak aractan , performansın memnunum.. araçta lpg mevcut şehiriçi yaklaşık 24-25 kuruş civarı tüketimim var..Sonuç olarak öneririm aracı...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O fiyata 110 bg dizel bulabilirsiniz.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |