![]() |
|
Satılık - Lip (Orj. Plastiktir) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 12:34 |
Arkadaşlar
Uzun süredir kullandığım lipi satıyorum.Bi kaç gün öncesinde farklı bir lip kullanmaya başladım Lip tamamiyle orj plastik malzemedir,öyle fiber karışımı falan değildir.Bu zamana kadar hangi araca ait olduğunu bir türlü çözemedim ama büyük ihtimalle scenic lipi. İster delik açar laguna lipi olarak kullanın isterseniz hiç bozmadan direk takın Tam uyumludur,kesme biçme yapmanızada gerek yok.Hatta o kadar orj bir malzemeki plaka için hafif oyuntu bile var Fiyatı sizlere 85 TL dir.Lütfen 30 TL lik kaucuk malzemeli ürünlerle karıştırmayın 0 544 675 87 07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar Aslında Biraz daha bütçeme yakın olsaydı düşünebilirdim...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar GTİ tamponu takmış olaydım alırdım ama hala takmadfım duruyor
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
75 TL günceli =)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |