![]() |
|
peugeot 307 lpg ve gaz yememe sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
celebiahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: kocaeli gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celebiahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2013 Saat 16:37 |
arkadaşlar peugeot 307 2002 1.6 benzinli aracım bazen ilk çalıştırdıgımda gaza bastıgım halde gaz yok ses yok yani sonra stop edip çalıştırıyorum bikaç defa gaz normal haline gelip araç gaz yemeye başlıyor ara sıra yolda giderken de aynı durumla karşılaşıyorum stop edip çalıstırmak zorunda kalıyorum.bide lpg taktırdım 1 ay önce brc marka araç suanda 2 dk benzinde 2dk gazda gidiyor taktırdıgım yere gittim gaz ayarı yaptı bizle alakası yok araç arızalı dediler yaptırdıktan sonra yardımcı olacaklarını söylediler acaba arabanın sıkıntısı nedir yardımcı olursanız sevinirim
|
|
peugeot
|
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg taktirdiktan sonra bu sorunlarla karsilasti iseniz sorun bence lpg de.
Lpg sistemini gecici olarak iptal ettirip,lpg kullanirkan eyer ariza lambaniz yandi ise verdigi arizalari sildirin,yada akunun kutup baslarini ve beyne giren klipsi cikartip on saniye bekleyin.Benzinde kullanin.Sorun varmi yokmu bakin. Düzenleyen erden1978 - 28 Ağustos 2013 Saat 23:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |