![]() |
|
308 için fikirleriniz.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2013 Saat 02:15 |
|
Aracımın üzerinde hiç değişiklik yapmadım ve direk aile arabası gibi gözüküyor :) Cam filmi düşünüyorum, haricinde fikirleriniz varsa duymak isterim..
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bi film bi yazılım yaptır yeter derim ben ;)
|
||
Peugeot 206 Generation BVA
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
siyah olan yerleri pıyona blek yap derim
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tampon yan çıtalarını ve kapı çıtalarını gövde rengi yapın. bir de 18'' lincancabur jant 225-40-18 lastik taktınız mı araç on numara olur
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-iyisi-yok-134707113/detay/jantlar cok ıı olmuş bence
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Film +jant'la( 308 cc ) baya değişecektir
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Film cepte ama yazılım derken? :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bundan kastın siyah yerleri gövde rengine çevirmek mi?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Çıtalar hakkında hemfikiriz ama jant ve ayakkabı seçimimde çok kararsızım her zaman.. Jant alırsam baya araştırma yapmam gerekicek :) teşekkür ederim yorumun için
|
||
|
||
![]() |
||
|
Evet iyi olmuş ama beni anlatmıyor bu jantlar :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bu jantların cc ye özel olduğunu düşünüyorum.. yorumun için teşekkür ederm.
|
||
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
jant masrafı gereksiz bence elindeki jantlar temizse elinden zararına çıkartmış olacaksın oda pek mantıklı değil.
pilastik yerler gövde rengi + gece kör etmiycek bir cam filmi +chip olayına gerek varmı bilemedim performansınızdan memnunsanız yazılımıda es geçebilirsiniz + far boyama ve amerikan park , işte size çok ucuza uygulanabilecek bir kombo paket :D
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
|
Jantları zamanı bıraktım acelem yok.. performanstan memnnunum chip düşünmüyorum açıkcası.. Plastk yerler gövde rengi ve cam filmi cepte teşekkür ederim :)
|
||
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Yazılım, chip tuning. usta işini bilen ellerde 140 beygir 330nm tork gibi bir değer alınabiliyor diye biliyorum, tam bir şaka makinası olabilir :)
|
||
Peugeot 206 Generation BVA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |