![]() |
|
Peugeot 106 Almak istiyorum ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir_44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2013 Saat 01:24 |
Öncelikle Selam Aleyküm
Peugeot 106 malum öncelikle küçük bir tutku ile başlıyor. Nasipse bende bu rüzgarda savrulacak birisine benziyorum fakat ilk arabam olacak ve tabiri caizse bu konuda fazla bilgim yok. sizlerin tavsiyesini öğrenmek için aşığıda bir kaç sorum olacak 1- peugeot 106 hangi serisini alsam iyi olur 2- bu aracın sıralı LPG olanını düşünüyorum 3- otomatik vites düşünüyorum çünkü istanbul trafiği malum 4- max limit 10.000 TL Şöförlüğüm var 5 senedir fakat şahsi arabam nasip olursa ilk olacak sizlerin tavsiyesini bekliyorum. Aşağıdaki linklerde baktığım araçlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-seytan-kirmizisi-fare-130641420/detay |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |