![]() |
|
Sizce Bunlar Neyin Kafasını Yaşıyor( Yeni Link ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 19:40 |
1.İlan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-gti-175-200-bg-103692898/detay 2. İlan Böyle şeylere gözümüz her zaman tok olsun inşallah ![]() Yeni Eklendi --- Otoban faresi bizim lakabımız ama ' Otoban Biti'ni Yeni Duydum Düzenleyen yusufcaglarakarsu - 19 Ağustos 2013 Saat 19:51 |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne bileyim yahu gti alıp lpg takan zihniyetten bagaja bufurumuzuda koymasını beklerdim ama beni yanılttı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
1.İlan araç güzel ama o GTI 17.750 Etmez 470 euroluk egzoz takcağına paraya kıyıp 20 TL lik Koltuk kılıfı değilde önce kalıtelı bır koltuk kılıfı taksaydı aracına fiyatı çok şişirmiş yinede herkes aracına ıstedığı fıyatı vermekte özgur eleştiremem ama zor yani alıcısı zor çıkar :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
O arabaya o koltuk kılıfı olmaz.. Fiyatı 3 bin lira düşürür :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |