![]() |
|
Otomatik arabam yolda istop etti . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2013 Saat 11:57 |
merhaba ,
Aracım 206 cc 1,6 benzinli otomatik .. 2 senenin üstünde bir zaman oldu benimle , fakat dün istanbulda Haydarpaşa lisesinin önünden kadıköye inerken hızım 40 km civarında idi , ve ibrelerin aşağı indiğini ve aracın istop ettiğini farkettim ,neyseki soldaki askeriyenin kapısına güvenle yanaştım ( direksiyon ve fren sertleşmedi ) .Marşı kapattım ve açtım hemen çalıştı ,ve yaklaşık 20 km daha gittim tekrarlamadı ,Otomatik benzinli bir araba neden istop eder ? nasıl çözülür , (yaz bakımı ağır bakımlarını 2 ay kadar önce dumankayada yaptırdım )yardımlarınızı bekliyorum .
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
net cevap vermek zor ama servise uğrayın bi hata kodu falan var mı diye.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
msertkol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Sigortaları yerinden oynamış olabilir, kontrol ettirmenizi öneririm..
Saygılarımla..
|
|
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
çok teşekkürler , ibrelerin inmesi göstergelerin bir şey göstermemesi elektiriksel bir durum olması olasılığını kuvvetlendiriyor .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |