![]() |
|
Polen Filtresi Olmayan Klimalı Araçlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 11:00 |
benim 99 model 306 da klima var ve polen filtresi yokbu durum beni cok rahatsız ediyor klimayı actıgımda arabanın içi toz duman bunun için petekler ve ızgaralar temizlendi polen filtresi olmadıgı için böyle oldugunu düşünüyorum
bu sorun filtre olmadıgı içinmi filtre takılabiliyormu maliyetli bir işlemmi |
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polen filtresi 15-20 tl arası. kendiniz takabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
tamam öylede bende polen filtresi takabilecek aksam yok onu soruyorum hocam
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Evet polen filtresi aracinizda yoltur. Bazilari diger araclarda kullanilan polen filtrelerini kesip bicerek yapiyorlar ama cok verimli olacagini sanmiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |