![]() |
|
307 de bılmedıklerım kıtapcık yok :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurtez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2013 Konum: Esk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2013 Saat 21:46 |
Arkadaşlar 307 de ne gıbı donanımlar var ? kıtapcıgı elımde olmadıgı ıcın tam donanımlarını bılmıyorum
mesela follow me ozellıgı varmıs. kumandadan uzun sure kılıt dugmesıne basınca camları otomatık kapama gıbı ozellıklerı varmıs. Bunlar gıbı ne ozellıklerı var? aracım 2003 1,6 xt
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
onurtez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2013 Konum: Esk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
ya burda detaylı bılgı yok follow me home varmı yokmu bazı ılanlarda var dıyor
|
|
![]() |
|
sımcı hocam cvp ıcın tesekkurler. sınyal ve ısık kolunda auto park ve farlar mevcut. kapalı dugmesısı yok zaten. ve ustunde bı dugme daha mewcut. arac kontagı acıkken otomatık farlar calısıyor. kapattıgımda sonuyor selektor yaptım ama ısıklar acık kalmadı. ustundekı dugmeye calsıırken basıyorum bır kac sanıye bıb dıye ufak bı sınyal verıyor ama ıstedııgım olay olmadı.
kontak tamamen kapalı komutundamı olcak yoksa aksesuar ların calısıp sadece akü lambası yandıgı konumdamı olucak yada ısıtma ve dıger tum ısıkların yandıgı zamandamı denemeliyim ? olabılecegını dusunuyorum yamur senseru ve oto ısık sensoru mevcut. kapılar acılıp kapandıgında tavan lambaları calısıyor... bu olay calısırsa bı angel far paklar beni :D tabıkı once lpg donusumu var ocagıma ıncır agacı dıkıcek az kaldı
Düzenleyen onurtez - 13 Ağustos 2013 Saat 04:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |