![]() |
|
407 yakıt deposu kapak motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bestoforhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: er Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bestoforhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 00:19 |
merhaba 2008 model 407 aracımın yakıt deposu kapak motoru bozuldu (valeo marka) motor çalışıyor ama içindeki mil kırılmış açmak için çok uğraştım açtım motoru söktüm . basit birşey kendim nereden bulabilirim tam olarak adı nedir bu motorun yardımcı olabilir misiniz
Düzenleyen bestoforhan - 10 Ağustos 2013 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
BatuhanÖzhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanÖzhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer istanbulda yaşıyorsanız dolapdere de fransız araçların yedek parçasını satan bir yer var ve kalitesi çok iyi bir gidip oraya sormanızı tavsiye ederim.Full istasyonun yakınında .
|
|
![]() |
|
bestoforhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: er Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bestoforhan
motoru söktüm kilidi devre dışı kaldı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bestoforhan
bu sıkıntı ile karşılaşırsanız eğer : kapağı açın hemen yakıt tank kapağının yanındaki somunu sökün ve kapağı kilitleyen motor arka tekerin üstündeki çamurluğa düşer. çamurluğu tornavida ile kaportanın orada bir çentik var ordan bir miktar (el girecek şekilde) aralayın. ve motoru alıp fişinden çıkarın .kilitsiz dolaşın tıpkı benim yaptıgım gibi . motorun malzemesi plastik yani dandik bu yüzden çabuk kırılıyor. bulması zor. ve el kadar motor 100 tl
işin kötüsü kilidin damağı açık halde kalınca depoyu açamıyorsun yakıt alma zorunluluğu olursa kapağı kıracan başka yol yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |