|
207 tiptronik marş hiç basmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
baytrue
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2013 Saat 01:56 |
selam arkadaşlar,
az önce işten eve geldim,park ettim,araçtan indim.kumandadan kilitledim sonra yaptığım parkı beğenmedim,kumandadan açtım,araca bindim,kontak anahtarı taktım,sanki vızzzzzzzzzz gibi bir ses geliyor ama anahtar sanki boşa dönüyor araç çalışmıyor,bir kaç kez denedim çalışmıyor hiç ses yok anahtar boşa dönüyor gibi,direksiyon kitlemiş gibi çok sert,radyo ışıklar merkezi kilit hepsi çalışıyor,2009 model f1 tiptronik aracım,alalı 1 hafta oldu 2.el 76bin km de sorunum ne olabilir,şimdiden teşekkürler.
|
|
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı benzer sorun benim başıma gelmişti marş motorunun kömürleri bitmiştir elektrikçiye gidip yaptırabilirsiniz.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |