![]() |
|
yardımcı olursanız sevinirim (: |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 09:37 |
Selamın aleyküm arkadaşlar
Öncelikle en büyük sorunum konusunda tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum. Arabamda abart diye tabir edilen ve bağırarak bana her gün küfür yediren bir egzoz var. Ben bu sesi yok etmek istiyorum, yani motorda hava filitresi gayet güzel ses veriyor, egzoz sesi duymak istemiyorum. Bunun için egzoz tamamen mi değişmeli,yoksa araya susturucu mu takıyorlar sadece. Hangisi daha verimli olur, ne tavsiye edwrsiniz fiyatları ne kadardır? İkinci olarak arabamın on plastik aksamını yenilemek istiyorum, yoksa sadece boyatsam mı? Nasıl bir işlem yapılabilir? Ve son olarak deri döşeme yaptırmak istiyorum, tavsiye eder misiniz? Maliyetleri ne kadardır? Ilgilenip cevap veren herkese şimdiden teşekkürler (: |
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eksozu orjinal taktırman yeterli olacaktır. fiyat ortalama 110 tl.
ön taraftaki plastik aksam dediğin yer neresi anlayamadım. deri döşeme 300 tl ye güzel bi döşeme yaptırabilirsin. |
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plastik aksamdan kastım bu gostergelerin bilgi ekranının yolcu taraftaki torpidoyu kaplayan o ön kısım. Bana solgunmuş gibi geliyor huzursuz ediyor. Bu egzozu serviste mi değiştireyim yoksa sanayide mi değiştireyim ne önerirsiniz?
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |