![]() |
|
makyajlı kasa 307 angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 10:21 |
|
merhaba arkadaslar 2006 model 307 aracıma angel far yapmak istiyorum fakat orjinali yok halka olarakfarın içine montaj yapıyorlamış bunu izmirde nerede yaptırabilirim yada kendim yapabilirmiyim ? hangi angel halka kullanılıyor? çapları nedir? bunu nasıl yapabiliriz.Bana ve benim gibi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilecek varmı? şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada bu fotoyuda bizim sitemizden buldum bu arkadaş hala aktifmidir? bu şekilde yapmak istiyorum. ![]() |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
makyajlı kasaya baya yakışmış ya.
sahibinden.com da izmir için ilan vardı ama şimdi bulamadım.. en kötü halkaları alıp kendiniz yapabilirsiniz.. |
||
![]() |
||
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
|
||
![]() |
||
|
bu işi izmirde yapabilecek bir yer varmı acaba temiz yada serviste yaparlarmı acaba?
![]() |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
aynen tamponu sökmeniz gerekir.. yapan yer var mı bilmiyorum ya.. ama zaman alan birşey serviste yapmazlar sanayide bu işlere meraklı birini bulman gerekir..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |