![]() |
|
Emniyet Kemer İkaz düğmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2013 Saat 13:14 |
Selam arkadaşlar dün aracımı sadece dışını yıkattıktan sonra eve dönerken kemerimi taktım emniyet kemer ikaz lambası sönmedi ayrıca 2/3 kezde ikaz sesi geldi ufak bir problem aslında ama kafama takıldı işte neden olur acaba bilen daha önce başına gelen oldumu.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
gokhancam1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Konum: şirinyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhancam1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var
![]() |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
halilefe
|
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Bende ikaz lambasında sorun yok fakat hiç ses gelmiyo :D
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
2003 model 206 1.6 16 valfe xt modelınde varmı o ozellık
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Bilmiyorum işe yararmı ama!! renault modelller'de sürücü koltuğunu oynatırlar sertce kontak ac kapat yaparlar düzelir bu tür sorunlar... Sende işe yararmı bilemiyorum ama denemen'de yarar var.. =)
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
dur bir deneyim de geliyim :D
|
|
halilefe
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |