![]() |
|
VTİ MOTOR LPG UYUMU... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2013 Saat 02:32 |
Herkeze iyi forumlar öncelikle.. 2011 model 26.500 km Atiker sıralı sistem lpg bulunan aracımı motor ustasına götürdüğmde motorun lpg uyumlu olmadığını söyleyerek "At abi sen bunu çöpe diyerek'te espri yaptı, Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam vti motora lpg oluyor da normal sıralı sistemlerden farklı oluyor sanırım.
brc yapıyor mesela. acaba usta lpg bu motorla uyumlu değil mi demek istedi. lpgyi mi at çöpe demek istedi. bilemedim. bir brc bayisine uğrayın varsa bulunduğunuz yerde onlar anlarlar. bu arada citroen vti motorlu araçlarını hollandada fabrikadan lpgli şekilde de üretiyor haberini de şöyle ekleyeyim. |
|
![]() |
|
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Aynen dediginiz gibi lpg yı çöpe at bu aracı benzınlı kullan dedı :) Ustanın benzin fiyatlarından haberi yok sanırım bunu dediğine göre :) Yalnız tüpün takıldığı yerle görüşmeye gidip bu konuyu araştırmak istiyorum. Tavsiyenizi de değerlendirerek...
|
|
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
hocam şimdi atikeri hor görmek gibi olmasın ama ne kadar atiker kullanan tanıdık eş dost akrabam varsa hep ucuz olsun diye taktırıp sonradan pişman oldu. memnun olan henüz birebir görmedim. ama forumlarda elbette memnun olanlar da yok değil. bu tarz özel montaj isteyen motorlara uygulama yapılırken çok iyi araştırma yapılıp itina ile başında durulması lazım.
bu işin lideri de benim gözlemlediğim kadarıyla prins. fakat fiyat olarak 2bucuk civarı bir maliyeti var yanlış bilmiyorsam eğer. brc de yine güvenebileceğiniz bir markadır. donanımhaberde faruk sevgili diye bir usta var sürekli aktif olan oldukça teknik bilgisi sağlam özenle cevap veriyor. isterseniz ona bir danışın. daha net spesifik bilgi verecektir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Tupu ben taktirmadim. Ben taktiracak olsam enine boyuna arastirirdim. Tavsiye ettginiz ustaya da ulasaa
Bilirsem net cevaplar bulabilirim sanirim. Tesekkur ederim. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
profiline buradan ulaşabilirsiniz
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Arkadaşlar bendede citroen c3 1,6 vti 120 bg var Tarsusta oturuyorum. Ocak ayında Adanada serviste brc taktırdım 5000 km dir hiçbir sorun yaşamadım çokda memnunum..
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Önce mersinde servise sormuştum takılmaz olmaz dediler ama Adana Tekbaş garantili taktı.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Omer motorlar ayni ancak aklimda kalan tek soru atiker olmasi tupun =) tüpün zarar verecegini sanmiyorum ama bi kere kurt dustu icime =)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
zamanında takan usta iyiyse bence sorun olmaz, ben taktırmadan önce satılık araçları incelemiştim atiker taktıran çok vardı.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
kurt konusundada haklısın bir kurt düşünce lpg prins bile olsa içine sinmez
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |